MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kehribar 15. Bölüm Fragmanı

ATV ekranlarında ilgiyle takip edilen Kehribar dizisinin 15. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.Nefes kesen sahnelerin bir an bile olsa bitmediği Kehribar'ın 15. bölüm fragmanında ölüm kalım savaşı yaşanacak. İşte Kehribar 15. bölüm fragmanı ve tüm ayrıntılar haberimizde...

Kehribar, Süreç Film imzalı, başrollerinde Gürkan Uygun, Ayça Varlıer ve Necip Memili'nin yer aldığı dizidir. Sevilen dizi Kehribar her cuma ATV ekranında izleyiciyle buluşuyor.

KEHRİBAR SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Orhan, oğlu Kemal'i bağrına basmak ister ancak Kemal için durumu kabullenmek kolay olmayacaktır. Yıllardır babası zannettiği Cemil'e şimdiye kadar duyduğu yalanların hesabını sorar. Leyla ise şimdiye kadar içinde tuttuğu gerçeklerini açıklar. Ancak alacağı tepkilerden, babasından ve abisinden korkar; hayatta en sevdiği kişi olan oğluna bir şey olmasını istemez.

Bundan dolayı Cemil'den bile yardım ister. Adile ise 'Burhan Yarımcalı nasıl öldü?' sorusuyla Orhan ve Veli'yi yüz yüze getirir. Orhan, polisle girdiği çatışmada yaralanır ve yaşaması can düşmanı Musa'ya kalmıştır. Murat ise Orhan'ın hayatını kendi elleri ile Musa'ya bırakmıştır. Musa, can düşmanı Orhan'ın hayatını kurtaracak mıdır?
-
GÜRKAN UYGUN KİMDİR?

Türk tiyatro, dizi film ve film oyuncusu olan Gürkan Uygun 1974 yılında doğdu. Tiyatro ile tanışması lise yıllarında oldu. 1990'da amatör tiyatroya başladı. Daha sonra Dormen Tiyatrosu'unda öğrenimini devam ettirdi. 1996 senesinde televizyon dizilerinde rol aldı. Tatlı Kaçıklar, Böyle Mi Olacaktı, Yedi Numara, Deli Yürek, Şapkadan Babam Çıktı adlı dizilerde oynadı. Kendisi en çok Kurtlar Vadisi dizisindeki Memati karakteriyle tanınır. Kurtlar Vadisi Pusu isimli dizide yaklaşık 10 yıl boyunca Memati karakterine hayat verdi. Daha sonra birkaç bölüm için Muhteşem Yüzyıl dizisinde Mimar Sinan rolünü oynanıştır. Şu an ise Kehribar dizisinde Orhan karekterine hayat vermektedir.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler