MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kertenkele 63. Bölüm Fragmanı

ATV ekranlarının beğeniyle izlenen dizisi Kertenlele, Cumartesi akşamlarına renk katmaya devam ediyor.

Kertenkele'nin 63. bölüm fragmanı yayınlandı.Dizide heyecan yine dorukta...

Atv ekranlarında ilgiyle takip edilen Kertenkele her hafta olduğu gibi bu haftada yepyeni heyecanlarla sizleri bekliyor. Kertenkele, Ünsal tarafından malikânedeki tünelde sıkıştırılmıştır ve kaçacak bir yeri yoktur. Kertenkele, Semih'i kullanarak hem kendini aklayacak hem de Sokrat'ı hapishaneye gönderecek bir plan yapmıştır ancak beklemediği bir sürprizle karşılaşır. Öte yandan Gizem'in yüzünden Hicabi ve Gizem bütün mahallenin diline düşmüştür. Dedikoduları duyan Baba Kadir, bu sefer Hicabi'yi öldürmeye kararlıdır…
-
KERTENKELE SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Kertenkele ve Zehra, Sokrat'ın malikane içindeki ajanını bulmaya çalışmaktadırlar ve hiç tahmin etmedikleri bir sürprizle karşılaşırlar. Melis, Baba Kadir'den saklanmanın farklı bir formülünü bulur. Kara Kemal, Melis'i ararken ummadığı biriyle karşılaşır. Hicabi, bir sevgilisi olduğunu düşünen Gizem'i takip etmeye başlamıştır. Hicabi tarafından kıskanıldığını fark eden Gizem ise bu durumdan çok mutludur. Öte yandan Sokrat, Akıncı'nın Hicabi olduğundan şüphelenmektedir. Eski günlerine dönen ve Kertenkele'yi yakalamakla kafayı bozan Ünsal ise gece yarısı malikaneye büyük bir baskın düzenler, Kertenkele yakalanmak üzeredir. Sokrat'ın kurduğu tuzak sonucunda Akıncı ve Gizem ölümle karşı karşıya gelir.

Sokrat'ın tuzağına düşen Kertenkele, Ünsal'a yakalanmış ve tutuklanmıştır. Ancak Kertenkele'nin hapishanede kalmaya hiç niyeti yoktur. Zehra, bıçağı Sokrat'a vereni bularak Kertenkele'yi aklamaya çalışmaktadır, fakat bu hiç de kolay değildir. Öte yandan Zehra, Bahar'ı müştemilatta bir hayalet olduğu yalanıyla korkutup malikâneden kaçırmaya çalışmaktadır. Hicabi, Gizem'i bir erkekle yemekte görünce kendisini bir kıskançlık krizi içinde bulur ve kendisinin bile şaşıracağı şeyler yapar. Gizem'in babası Hicabi ve Gizem arasındaki durumdan haberdar olur ve böyle bir ilişkiye asla izin vermeyeceğini söyler. Kara Kemal, Melis için final maçına çıkacaktır. Ancak işler Kara Kemal'in hiç ummadığı bir şekilde gelişecektir. Akıncı'nın kimliğini öğrenmek isteyen Kertenkele ise Akıncı'nın, Hicabi'nin olduğu gerçeğini öğrenmek üzeredir.

ATV ekranlarında yayınlanan Kertenkele her hafta izleyicileri güldürecek bir bölümle ekranlara gelmeye devam ediyor. Dizinin başrollerinde Timur Acar, Ömer Palta, İbrahim Hoşgören, Dilşad Şimşek, Erdinç Gülener, Şemsi İnkaya yer alırken, dizinin oyuncu kadrosundaysa Sinan Çalışkanoğlu, Sera Tokdemir, Umut Oğuz, Yıldırım Memişoğlu, Serkan Kuru, Mehtap Bayri, Eda Özerkan, Fatih Doğan, Ceren Şekercioğlu, Bihter Dinçel, Selahattin Taşdöğen, Ececan Gümeci, Birsen Dürülü, Erman Burmalı, İlter Akçebe, Ayça Kuru, Emre Melemez, Halit Ergör, Ayşen Batıgün, Faruk Karaçay, Gafur Uzuner ve Turabi Çamkıran yer alırken dizinin senarist koltuğunda Savaş Korkmaz, Hakan Kandal, Ayça Mutlugil ve Fatih Solmaz oturuyor. Dizinin yönetmeni ise Hakan Arslan.

Zekâsı ve sıra dışı yetenekleri sayesinde İstanbul polisi tarafından bir türlü ele geçirilemeyen profesyonel bir hırsız olan Kertenkele'nin 'Hayatın yalan olsa da aşkın gerçek olsun' dedirten hikayesi... Dizi, yapımcı Yalçın Şen imzasını taşıyor. Yapım Atölyesi tarafından yapılan dizinin senaryosu Hakan Kandal ve Kemal Çelik'e ait. Dizinin uygulayıcı yapımcısı da Erdoğan Sevinç.

ATV ekranlarında yayınlanan Kertenkele yeni bölümleri ile Cumartesi akşamlarınıza renk katmaya devam ediyor. Yeni bölümde yine heyecan ve kahkaha eksik olmayacak. Haberimizden Kertenkele 63. bölüm fragmanı ve merak ettiğiniz detayları öğrenebilirsiniz.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler