MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kiralık Aşk 45. Bölüm Fragman

Star TV ekranlarının ilgiyle takip edilen dizisi Kiralık Aşk'ın heyecanla beklenen 45. yeni bölüm frgamanı yayınlandı.Kiralık Aşk 45. bölümde Defne ve Ömer arasındaki yakınlaşma herkesi ekrana kilitleyecek. İşte Kiralık Aşk yeni bölüm fragmanı ve ayrıntılar...

Kiralık Aşk 45. bölüm fragmanı ile herkesi ekrana kilitliyor. Defne'nin evi satışa çıkıyor. Ömer'e durumu çaktırmamak isteyen Defne yine ortalığı karıştıracak. Defne ve Ömer'in ateşli sahneleri ise Kiralık Aşk 45. bölüm fragmanına damga vuruyor. İşte Kiralık Aşk 45. bölüm fragmanı ve dahası..

Defnelerin evi satışa çıkarılır. Ne yapıp edip satışı durduracağına inanan Defne, durumu Ömer'e çaktırmamak için her şeyi yapar ancak yine tüm şüpheleri üzerine çeker. Ömer, Defne'nin kendisinden bir şey sakladığını farkeder.

Fikret resmen gitti! Gidişi ile mağaza meselesi de muallakta kaldı. Yasemin Passionis'e döndü. Artık Sinan'la hem iş arkadaşı hem de sevgililer. Ancak Yasemin ve İsmail tesadüfen karşılaşıyorlar. Bu sürpriz karşılaşma sonrası Sinan'ın tavrı ne olacak acaba? Sude ise Sinan'ın kendisine karşı umursamaz tavırlarından artık sıkılmış durumda. Tüm vaktini Deniz'le geçirmeye başlar. Bu ikili acaba neler yapacak?

Defne ve Ömer bir türlü yalnız kalamıyorlar. Ömer sonunda çözümü buluyor ve Defne'yi kaçırıyor. Hem de çok manidar bir yere!...
Defne'yi hiç beklemediği yerden vuracak ve sırrı Ömer'in kapısına dayandıracak sürpriz ne?

Yayın Günü: 6 Mayıs Cuma
Yayın Saati: 20.00

-
KİRALIK AŞK SON BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI

Defne'nin Fikret'in evine ani gelişi ile her iki tarafta kılıçlarını çeker. Fikret, Ömer'le bir şansı olduğuna inanmaktadır ve bunu artık Defne'den bile saklayamaz hale gelmiştir. Yasemin'in sürpriz ziyaretçisi Ömer, en yakın arkadaşı ile arasını düzeltmek için Yasemin'le ortak olmaktan başka bir yol bulamaz. Passionis ve Cherie ortaklığı ile yeni bir dönem başlar. Fikret ile mağaza açma fikrini mecburen onaylayan Defne tedirgindir. Fikret Defne'ye, Ömer'in tarafını seçmesi için küçük bir oyun oynamayı teklif eder. Düelloya giren iki kadın Ömer için kapışacaktır.

Neriman ve Koray ise Defne'nin cephesinde bu kapışmaya dahil olurlar. Peki bu zorlu mücadelenin kazananı kim olacaktır?

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler