MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kiralık Aşk 47. Bölüm Fragman

Heyecanın bir an bile eksik olmadığı Kiralık Aşk dizisinin Kiralık Aşk 47. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Sevilen dizinin yeni bölümünde sürpriz gelişmeler yaşanacak. Gerilim, aşk ve entrkiaların bir arada yaşandığı Kiralık Aşk 47. bölüm fragmanı ve ayrıntıları haberimizde...

Kiralık aşk'ta yeni bölüm heyecanı başladı. Güçlü oyuncu kadrosu ile tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Kiralık Aşk dizisi 47. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Heyecan dolu sahneleriyle izleyiciyi ekrana kilitleyen Kiralık Aşk dizisi yeni bölümünde Defne ve Ömer aşklarındaki yeni kriz nasıl sonuçlanacağı merak konusu oldu.

Geçtiğimiz günlerde son bölümü ile ekrana gelen Kiralık Aşk dizisi, hem Tv'de hem sosyal medyada birinciği yine kaptırmadı. Merakla beklenen Kiralık Aşk 47. yeni bölüm fragmanı haberimizde. Başladığı günden beri, bütün bölümleri çok ses getiren, Elçin Sangu, Barış Arduç, Salih Bademci, Sinem Öztürk, levent ülgen ve Nergis Kumbasar'ın başrollerinde ekrana gelen Kiralık Aşk dizisi 47. yeni bölümü ile 20 Mayıs 2016 Cuma akşamı saat 20:00'da star'da.

KİRALIK AŞK 46. SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Fikret'in mektubu Ömer'e ulaşıyor!

Gerçeklerin ortaya çıkmaması için artık hiçbir neden kalmadı. Defnenin ise olanları saklayacak enerjisi kalmadı. Mektup Ömer'e ulaştıktan sonra beklemeye başlıyor. Ömer her şeyi mektuptan okuyup öğrensin diye...

Peki mektubun Ömer'e ulaşması ile her şey bir bir çözülecek mi acaba?

Durumu öğrenen Neriman ise konuya hemen el atıyor ama onun da önünde büyük bir engel var. Bir yandan da Passionis'e, Ömer'in Defne'ye ev aldığı haberi hızla yayılıyor. Defne'nin ev konusu çözülüyor mu? Ömer'in evi alması karşısında Defne karmakarışık..

Peki Ömer nasıl özür dileyecek, Defne'ye kendini anlatabilecek mi?


Vitrin


En Çok Aranan Haberler