MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kiralık Aşk 52. bölüm fragmanı

Kiralık Aşk dizisi bu hafta ekrana gelecek bölümü ile sezon finali yapacak. Heyecanla beklenen Kiralık Aşk 52. bölüm sezon finali fragmanı yayınlandı. Güçlü oyuncu kadrosu ve hikayesi ile izleyiciyi ekrana kilitleyecek olan Kiralık Aşk 52. bölümü için heyecan dorukta...

Star TV ekranlarının sevilen dizisi Kiralık Aşk bu hafta ekrana gelecek olan 52. bölüm ile sezon finali yapacak. Merakla beklen Kiralık Aşk dizisinde heyecan dorukta. İşte Kiralık Aşk 52. bölüm fragmanı ve ayrıntılar...

Ekranların ilgiyle takip edilen dizisi Kiralık Aşk her Cuma akşamı olduğu gibi heyecan dolu bir bölüm ile ekrana gelmeye hazırlanıyor. Heyecanla beklenen Kiralık Aşk 52. bölüm sezon finali fragmanı ekranlara geldi. Yayınlandığı günden bu yana büyük bir beğeniyle takip edilen Kiralık Aşk 52. bölümü ile ilgili tüm detaylar haberimizde.

Başrollerinde Barış Anduç ve Elçin Sangu'nun rol aldığı Kiralık Aşk 52. yeni bölümü ile 24 Haziran Cuma akşamı saat 20:00'da Star TV ekranlarında...

Ömer ve Defne arasındaki buzların erimesinden sonra iki aile tekrar Defnelerin evinde bir araya geliyor. Burada her şey yolunda giderken Ömer, Koriş'in "Evlenmiyorsunuz, düğün iptal" sözleriyle şoka uğruyor. Çünkü Türkan Hanım yaşanan bir bir gelişmeden ötürü çok fena kızıyor ve Defne'yi Ömer'e vermekten vazgeçiyor.

Türkan Hanım'ın bu kararından sonra Ömer, hemen Defne'yi kaçırmak için plan yapıyor. Ömer'in neden geldiğini anlamayan Defne ne olduğunu sorunca Ömer de "Anneannen vermiyor ben de kaçırıyorum Defne" cevabını veriyor.

KİRALIK AŞK'TA GEÇTİĞİMİZ HAFTA NELER OLDU?

Kiralık Aşk 51. son bölümünde, Büyük ayrılık kapıda! Aşıklar paramparça. Yüzükler atıldı. Peki şimdi ne olacak?

Defne her şeyi arkasında bırakıp gitmeye kararı alıyor. Ömer Defne'nin yokluğunda, şimdiye kadar bilmediği gerçekleri öğreniyor. Neriman'ın sürpriz hamlesi aşıkları bir araya getirebilecek mi? Sadri Usta'nın Ömer ile paylaştığı büyük sır ne? Ömer'le kaderi paylaşan Sinan, Yasemin'le barışmak için kimden yardım isteyecek? Ve sonunda Ömer kararını veriyor. Ayrılık da sevdadan mıdır? sorular Kiralık Aşk 51. son bölümü ile cevap buldu.

Ömer ile sorunlarına çözüm üretemeyen Defne şirkete istifasını sundu. Herkes Defne 'nin düşünmeden bir karar verdiğini düşünür.İstifa mektubunu Ömer 'in masasına koyan Defne ve Ömer arasında duygu dolu dolu anlar yaşanıyor.

Eşyalarını toplayarak şirketten ayrılan Defne herkesi şaşırttır. Defne tüm olup biteni ailesine anlatırken istifa kararını da annesine söyler. Bu konuşmalardan sonra ağlayarak evden ve şehirden ayrılan Defne seyircileri hüzünlendirir.

Defne tarafından bu gelişmler yaşanırken Ömer ise geçmişine dair sırları öğrenir. Anılarından kaçamayan Ömer ustasından öğrendiği gerçekler karşısında dayanamaz ve dedesi ile olan küskünlüğünü sonlandırır. Defne Ömer duygu dolu anlar yaşarken Yasemin ve Sinan Koray 'ın yardımlarıyla barışır.

Ömer dedesi Hulusi Bey 'den aldığı öğütler doğrultusunda daha fazla bu ayrılığı uzatmak istemez. Defne ile anıları gözünde canlanan Ömer hemen Defne 'nin yanına gider. Ömer 'i aniden karşısında gören Defne neye uğradığını şaşırırken çift uzun bir sarılma ile özlem giderir ve barışır. Ömer zamanlarda düşündüklerini ve yaşadıklarını Defne'ye anlatır. İkili bundan böyle hiç kopmama kararı aldır.

Keşfet


En Çok Aranan Haberler