MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kiralık Aşk 54. Bölüm 2. Fragmanı

Star TV ekranlarının sevilen dizisi Kiralık Aşk 54. bölümü için heyecan dorukta. Heyecanla beklenen Kiralık Aşk dizisi 54. bölüm 1. ve 2. fragmanı yayınlandı.

Dizide Ömer, Defne'den af diliyor. Bir yıl aradan sonra Defne ile barışmak isteyen Ömer yeni bölümde neler yapacağı merak ediliyor. Güçlü oyuncu kadrosu ve hikayesi ile gündemden düşmeyen Kiralık Aşk dizisi için merak edilen tüm detayları bu haberimizde sizler için bir araya getirdik...

Kiralık aşk yeni bölümü ile nefes kesmeye ediyor. Merakla beklenen Kiralık Aşk 54.bölüm 2.fragmanı yayınlandı. Seyirciyi heyecanlandıran sahnesi ile gündemden düşmeyen Kiralık Aşk dizisi 54. yeni bölümü ile Cuma akşamı Star TV ekranlarında...

Star Tv ekranlarının fenomen dizisi Kiralık Aşk 54. yeni bölümde: Ömer Defne'yi unutamamış olmasının verdiği aşkla onu kazanmak için yeniden mücadele edecektir. Kiralık Aşk 54. bölümde Ömer ve Defne aşkı yeniden başlayacak mı?

Kiralık Aşk yeni bölümüyle Cuma 20.00'da Star'da!
-KİRALIK AŞK SON BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

-
Kiralık Aşk 53. son bölümünde, Ömer aşkı mı seçti, gururunu ve prensiplerini mi? İşte öğrenme vakti geldi. Defne yükselişte, başı dik ve kararlı bu defa. Neriman, sahneye çıkıyor ve kartları yeniden dağıtıyor. Kim kimin için "Kiralık Aşk" olarak tutuluyor?
-Asıl hikaye şimdi başlıyor!

-
Sinan artık başka bir yerde. Üstelik hayatımızı karmakarışık edecek bir Pamir Marden var artık. Seda Berensel sahneye çıkıyor. Yepyeni, sürpriz aşklar başlıyor. Sinyor İplikçi aşkıyla kavrulmuş, daha büyük daha çarpıcı, daha karanlık olarak dönüyor.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler