MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kırgın Çiçekler 47. Bölüm Fragmanı

ATV ekranlarının dram yüklü dizisi Kırgın Çiçekler, bomba gibi bir bölümle ekrana eldi. Sevilen dizinin merakla beklenen 47. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.Nefes kesen sahneleriyle tüm dikkatleri üzerine çeken Kırgın Çiçekler yeni bölümü için heyecan dorukta...

Yapımcılığını NTC Medya nın üstlendiği ve Serkan Birinci'nin yönettiği Kırgın Çiçekler 46. son bölümü ile dün akşam ekrana geldi. Yetimhane kızlarının hikâyesini anlatan dizi, izleyiciyi her bölümde duygu yüklü sahnelerle etkilemeye devam ediyor. Merakla beklenen Kırgın Çiçekler 47. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

Başrollerinde Özgür Çevik, İpek Karapınar, Biran Damla Yılmaz, Mehmet Aykaç, Gökçe Akyıldız, Hazar Motan, Çağla Irmak'ın yer aldığı Kırgın Çiçekler soluk soluğa izleyeceğiniz 47. yeni bölümü ile 23 Mayıs 2016 Pazartesi günü ATV'de

KIRGIN ÇİÇEKLER 46. SON BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Emel, Cemre'nin velayetini almak için Neriman'ın karşısına çıkar. Kızlar engel olmak için Feride'nin yardımını ister. Defne, Nazan'ın kızlarla işbirliğine girmesinden rahatsız olur. Planlarını bozmak için gizlice kızları takibe alır. Cemre, Defne yüzünden çok zor bir durumun içine düşer. Meral, artık çektiği acıya dayanamayarak intikam almak için İhsan'ın karşısına çıkar. Nezihe ile evlenme ihtimali ortadan kalkan Kemal, Eylül'ü suçlayarak yurdun kapısına dayanır. Kemal'in tehditleriyle bunalan Eylül tüm dengeleri değiştirecek bir karar alır.

Nazan'ı öldürdüğünü polise söyleyen Cemre, gözetim altına alınır.
Nazan'ı öldürdüğünü polise söyleyen Cemre, gözetim altına alınır. Kızlar ve Feride şüphe içindedir. Karakola gelen Emel'i suçlarlar. Meral, İhsan'dan intikam almak için girdiği evde kapana kısılır. Kemal ve Mesude boşanmak için hâkim karşısına çıkar. Eylül, sonunda evine dönebileceği için umutludur. Ekrem'le gelecek planları bozulan Banu, olaylardan Kader'i sorumlu tutar. Ölümle yüzleşen Nazan ise korku içindedir. Emel, Cemre'nin velayetini almak üzere harekete geçince, kızlar Cemre'yi kurtarmak için sürpriz bir işbirliğine girişirler…

Kırgın Çiçekler, 29 Haziran 2015 tarihinden beri atv'de yayınlanan bir dram ve gençlik dizisidir. İlk bölümü 29 Haziran 2015 tarihinde yayınlanmıştır.

Kırgın Çiçekler Dizisinin Konusu:

Eylül 16'sında bir kız. Bir gecekonduda annesi Mesude, kız kardeşi Büşra ve üvey babası Kemal'le birlikte yaşıyor. Eylül, Kemal'in tacizine uğruyor. Durumu annesine anlatıyor. Annesi düşünüp taşınıp bir çözüm buluyor, Eylül'ü yetimhaneye teslim ediyor. Yetimhanenin karşısındaki binada Cemre oturuyor. Yetimhanenin iki üç metre ilerisinde bambaşka bir hayat yaşanıyor Cemrelerin evinde. Zengin bir hayat… Annesi tarafından yetimhaneye bırakılan Eylül'ü yetimhanenin müdür yardımcısı Feride avutmaya çalışıyor. O geceden itibaren Eylül'ün yetimhane günleri başlıyor.

Yapım Yılı: 2015

Yapım Şirketi: NTC Medya

Yönetmen: Serkan Birinci

Yapımcı: Mehmet Yiğit Alp

Tür: Dram ve gençlik

Oyuncu Hizmeti: Family Ajans

OYUNCULAR

FERİDE (İPEK KARAPINAR):
Trabzonlu, okumuş, zengin bir ailenin kızı. Çocuk Esirgeme Kurumu'nda müdür yardımcısı. Hayatın sert davrandığı bu çocuklara kalbini ve sevgisini açacağını, onların yaralarını sarabileceğini düşünüyor. Kızlara hayat umudu aşılamaya çalışırken kendisi de onlardan bir şeyler öğrenecek.

EYLÜL (BİRAN DAMLA YILMAZ):
16 yaşında. Babasını 11 yaşındayken kaybetmiş. Annesi ve küçük kız kardeşiyle beraber kıt kanaat bir çocukluk sürmüş. Üvey babasının tacizine uğruyor. Annesi tarafından yetimhaneye teslim ediliyor.

SONGÜL (GÖKÇE AKYILDIZ):
16 yaşında. Babası cezaevine girmiş. Annesi de yeniden evlenmiş. Yeni kocası, 'Songül'ü istememiş. Bu yüzden sert. Oysa gerçekte duygulu, duyarlı ve fedakar.

CEMRE (HAZAR MOTAN):
16 yaşında. Nişantaşı'nın zengin ve popüler kızı. Bir evin bir çocuğu. Yetimhane kızlarıyla arasında asla yıkılmayacak duvarlar olduğuna inanıyor.

KADER (ÇAĞLA IRMAK):
16 yaşında. Doğduğu gün bir fırının un çuvalları arasına bırakılmış. O gün bugündür yetimhanede yaşıyor.

MERAL (ALEYNA SOLAKER):
16 yaşında. Gayri meşru olduğundan annesi tarafından yetimhaneye verilmiş. '

TOPRAK (ÖZGÜR ÇEVİK)
Mesleğini ve çocukları seven, iyi niyetli dürüst bir insan. Öğrencilerine sonuna kadar güvenen bir öğretmen. Aynı zamanda aksi bir adam. Özellikle kadın-erkek ilişkilerinde duygularını ifade edemeyen, kadın ruhundan pek de anlamayan biri.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler