MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kırgın Çiçekler 49. Bölüm Fragmanı

ATV ekranlarının sevilen Kırgın Çiçekler dizisinin 49. bölüm fragmanını yayınladı. 5 Haziran Pazartesi akşamı yayınlanacak olan Kırgın Çiçekler 49. yeni bölümde Meral, annesinin katilinin peşine düşüyor.İşte beğeniyle takip edilen Kırgın Çiçekler 49. bölüm fragmanı ve ayrıntıları haberimizde...

Her hafta olduğu gibi bu haftada Kırgın Çiçekler seyircileri ekrana kilitledi.Dün akşam 48. son bölümü ile ekrana gelen dizinin eni bölüm fragmanı hemen ardından yayınlandı.

KIRGIN ÇİÇEKLER DİZİSİNİN SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Eylül'ün mahkemede gergin bekleyişi karşısında arkadaşları ona destek olurlar.Serkan, Nazan'dan mahkemede Eylül'e şahitlik yapması için yardım ister.Kemal'in Eylül'ü mahkememeye vermesi mahalleli tarfından hoş karşılanmaz.Mahalle halkı Kemal ve Mesude'ye düşman olur. Defne, tiyatro oyununda rolünü kapmak için Songül'ü Eylül'ün Kemal tarafından taciz edildiğini okula yaymakla tehdit eder. Meral, İhsan'ın silahını ele geçirir.Gözü dönem Meral İhsan'ı öldürmek üzere yanına gider.

KIRGIN ÇİÇEKLER GENEL HİKAYESİ

Eylül 16 yaşında genç bir kızdır. Gecekonduda annesi Mesude, kız kardeşi Büşra ve üvey babası Kemal ile yaşarlar. Eylül, üvey babası Kemal'in tacizine uğrar ve durumu annesine anlatır.Annesinin çözümü ise Eylül'ü yetimhaneye bırakmaktır. Yetimhane müdür yardımcısı Feride Hanım ise Eylül'ü avutur.Artık Eylül'ün yetimhane günleri başlar.


Vitrin


En Çok Aranan Haberler