MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kırgın Çiçekler 57. Bölüm Fragmanı

ATV ekranlarında ilgiyle takip edilen Kırgın Çiçekler 57. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

Pazartesi akşamları ekrana gelen Kırgın Çiçekler yeni bölümde Songül babası ile sert bir konuşma yapacak.Diğer taraftan Defne'lerin evine giren Songül'ün babasını Nazan sopa ile etkisiz hale getirecek. Kırgın Çiçekler nefes kesen yeni bölüm ile Pazartesi akşamı ekranda olacak.

Atv ekranında yayınlanan Kırgın Çiçekler 56. bölüm ile seyircilere duygu dolu anlar yaşattı. Kırgın Çiçekler dizisinde Kader kardeşini aramak için sokaklara düşüyor. Kendisi de yetimhane'de büyüyen Kader arkadaşlarıyla Cami avlularına kuytu köşeye bakıyor. Peki Kader kardeşini bulabilecek mi?

Kırgın Çiçekler, 29 Haziran 2015 tarihinden bu yana ATV'de yayınlanan bir dram, gençlik ve aile dizisidir. Başrollerini; İpek Karapınar, Özgür Çevik, Biran Damla Yılmaz, Gökçe Akyıldız, Hazar Motan ve Çağla Irmak rol almaktadır.
-KIRGIN ÇİÇEKLER SON BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

-
Eylül arabanın içinde sıkışıp kalır. Kemal, Defne'nin yerini söylemez. Nazan ve Defne kaçacakları gemiye ulaşmaya çalışmaktadır. Polis peşlerine takılınca şok olurlar. Nazan, Kemal'i tehdit eder. Hastaneye kardeşini ziyarete giden Kader, bebeği bulamayınca annesinin kapısına dayanır. Banu her şeyi bırakıp kaçmak üzeredir. Songül babasından gelen bir mektupla şok olur. Acılarıyla yüzleşip, bir karar almak zorunda kalır.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler