MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kırgın Çiçekler 79. Bölüm Fragmanı

ATV ekranlarının dram yüklü dizisi Kırgın Çiçekeler79. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Kırgın Çiçekler son bölümde, Güney tefeci tarafından köşeye kıstırılırken Songül ise zor durumda kaldı. Bunu fırsat bilen Kemal ise Metin'i istemek için kozlarını kullanmaya başladı.

3 Nisan Pazartesi akşamı ATV'de yayınlanan Kırgın Çiçekler son bölüm ardından gözler Kırgın Çiçekler 79. yeni bölüm fragmanı için çevrildi. Kırgın Çiçekler son bölümde, Güney tefeci tarafından köşeye kıstırılırken Songül ise zor durumda kaldı. Bunu fırsat bilen Kemal ise Metin'i istemek için kozlarını kullanmaya başladı. Kırgın Çiçekler'in oyuncu kadrosunda Özgür Çevik, İpek Karapınar, Biran Damla Yılmaz, Gökçe Akyıldız, Hazar Motan, Çağla Irmak ve Aleyna Solaker yer alıyor.

KIRGIN ÇİÇEKLER SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Eylül kardeşleriyle beraber eve yerleşir. Kızlar Kemal'in Eylül'ü yalnız yakalayıp zarar vermesinden korkmaktadır. Feride ve Toprak, Eylül'ü zor günlerinde yalnız bırakmazlar.

Serkan, Eylül'ün ziyaretine gelerek ona hala âşık olduğunu söyler. Güney, tefeci tarafından köşeye kıstırılır. Songül borçlandıklarını öğrenince en son çare Selin'e gider. Tefeci Güney ve Songül'ü tehdit eder. Kemal, Nazan'dan parasını geri vermesi karşılığında Metin'i ister.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler