MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kırlangıç Fırtınası 2. Bölüm Fragmanı

Kırlangıç Fırtınası 2. bölümüyle 13 Mart Pazartesi akşamı saat 20.00'de FOX TV'de başlıyor!

Fox TV'nin yeni dizisi Kırlangıç Fırtınası 1. bölüm ile dün akşam izleyici karşısına çıktı. Usta oyuncu kadrosu ile dikkatleri üzerine çeken Kırlangıç Fırtınası dizisinin başrollerinde Fikret Kuşkan, Emel Çölgeçen, Ayşenil Şamlıoğlu, Ebru Aykaç ve Ekin Mert Daymaz rol alıyor. Kırlangıç Fırtınası ekrana gelen ilk bölüm ardından 2. yeni bölüm fragmanı hemen yayınlandı.

Kırlangıç Fırtınası dizisi dün akşam 1. bölümü yayınlandı. Pazartesi akşamları ekrana gelecek olan Kırlangıç Fırtınası dizisinin başrollerinde Fikret Kuşkan, Emel Çölgeçen, Ayşenil Şamlıoğlu, Ebru Aykaç, Ekin Mert Daymaz, Damla Aslanalp, İnanç Konukçu, Gün Akıncı gibi isimler yer alıyor. Yapımcılığını Limon Film'in üstlendği Kırlangıç Fırtınası dizisinin yönetmen koltuğunda ise Emine Fulya Yavuzoğlu oturuyor.

KIRLANGIÇ FIRTINASI GENEL HİKAYE

Evlilik dışı hamile kalan Ülfet, doğum sırasında oğlunu ağabeyi Kudret'e vermek zorunda kalır. Bu sırada Kudret'in eşi Meryem de doğum yapar. Kudret, Ülfet'in oğlunu da kendi çocuğunun yanına koyar ve çocukların ikiz doğduğunu söyler. Aradan yıllar geçer.

Bu çocuklar Şahin ve Yusuf'tur. Ne Ülfet ne de Meryem gerçeklerden haberdar değil, Kudret de hangisinin kendi oğlu olduğunu bilmiyordur. Yaşananları tüm gerçekleriyle bilen Fikret Ana, yıllardır sakladığı sırrı ne zamana dek içinde tutmayı başarabilecektir?

KIRLANGIÇ FIRTINASI İLK BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Abisi tarafından yaşlı ve zengin bir adamla evlendirilmek üzere olan Ülfet, aşık olduğu ve karnında çocuğunun taşıdığı gençle kaçar. Abisi Kudret, Ülfet'i tam da doğum yaptığı sırada yakalar. Kudret Ülfet'in sevdiği adamı öldürüp, çocuğunu ondan koparır.

Ülfet'i de onu isteyen yaşlı adamla birlikte gönderir. Bu sırada kendi eşi de doğum yapmıştır. Ülfet'ten kopardığı çocuğu kendi çocuğunun yanına yatırır. Bu sır Kudret'in, annesinin ve ebe kadının arasındadır. Yıllar sonra Ülfet oğlu için geri döner.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler