MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kördüğüm 21. Bölüm Fragmanı

FOX TV'nin ilgiyle takip edilen dizisi Kördüğüm 21. bölüm fragmanını yayınladı.

FOX TV ekranlarının sevilen Kördüğüm dizisi dün akşam 20. son bölümü ile ekrana geldi.Kördüğüm dizisinin yeni bölümünde intikam devam ediyor. Murat, babasının intikamını alacak. Ali Nejat'ın kafasını karıştıran durumlar var. İşte Kördüğüm dizisi 21. bölüm fragmanı ve son bölümden ayrıntılar...

Kördüğüm 21. yeni bölüm fragmanı ile herkesi meraklandırdı. Son bölümün yayınlanmasının hemen ardından yayınlanan yeni bölüm fragmanında Neslihan ve Umut arasındaki problemler çözülüyor. Ali Nejat ise araba tasarımı için yeniden umutlanıyor. Kördüğüm 21. bölüm fragmanı ve son bölümde izleyemediklerinizi sizler için derledik.

KÖRDÜĞÜM SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Enver Bey, Barış'ın ölümünden kendisini de sorumlu tutan kız kardeşi Eylül'den artık ülkeye geri dönmesini ister. Geçmişte Ali Nejat ile büyük bir aşk yaşayan; ancak Barış'ın ölümünden sonra hem Ali Nejat'tan hem de ülkeden ayrılan Eylül'ün dönüşü tüm dengeleri değiştirecektir. Umut ile Neslihan'ı sarmaş dolaş gören Naz, Umut'a Ali Nejat ile evlilik hazırlıkları yaptıklarını söyler.

Ali Nejat ile Naz'ın evlendikten sonra yurtdışına yerleşme planları en çok Feyza'yı rahatsız eder. Naz ile evlenebilmek için otomobil projesinden yani hayallerinden vazgeçen Ali Nejat'a yeniden şirketlerin başına geçmesini teklif eden Tarık Bey ummadığı bir yanıtla karşılaşır. Murat'a Feyza'dan uzak durmasını söyleyen Enver Bey, Tarık Bey ile de yüzleşir. Ancak hem Murat hem de Tarık Bey, Enver'e kin doludur.

Murat, babasının ölümünden içten içe Enver Bey'i sorumlu tutarken Tarık Bey geçmişe ait sırların gün yüzüne çıkmasından endişelidir. Feyza'ya bir teklifte bulunan Murat, bu anların üçüncü bir göz tarafından izlendiğinin farkında değildir. Kördüğüm yeni bölümüyle Perşembe akşamı FOX'ta!


Vitrin


En Çok Aranan Haberler