MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kördüğüm 22. Bölüm Fragmanı

FOX TV ekranlarında ilgiyle takip edilen Kördüğüm dizisi dün akşam nefes kesen bir bölüm ile ekrana geldi.Kördüğüm'ün son bölümünde Eylül'ün İstanbul'a dönmesi Ali Neşat ve Naz arasında gerginliğe neden oldu.ilgiyle izlenen son bölümün ardından Kördğüm 22. yeni bölüm fragmanı ekranlara geldi.

Dün akşam 21. bölümüyle ekranlarda olan Kördüğüm dizisinde, Ali Nejat Murat'ın planlarını öğreniyor. Enver Bey ise Murat'ın Feyza'ya evlilik teklifi öğrendindikten sonra düşmanlığını ilan ediyor. Kördğüm biter bitmez 22. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölüm fragmanında şok eden gelişmeler yaşanıyor.

-
KÖRDÜĞÜM DİZİSİNİN SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Ali Nejat, Karasu Ailesinde yaşanan gelişmelerden dolayı artık yorulmuştur. Kaan ve Naz ile birlikte yurtdışında yaşama kararı alır. Feyza ise, yurtdışında yaşama kararının altında Naz'ın parmağı olduğunu düşünerek Naz'ı suçlar. Feyza'yı sürekli altan alan Naz, artık dayanamaz. Kaanı düşünen iki kadın arasında soğuk rüzgarlar eser.

Murat intikam peşinde

Babasının ölümünden Tarık Karasu ve Enver Bey'i sorumlu tutan Murat, intikamı almak için harekete geçer.Murat'ın ilk intikam planı sahte bir ihaleyle Karasu Holdig'e para kaybettirmek, ikinci planı ise Feyza ile dünyaevine girmek. Yaşanan bu gelişmeler karşısında Enver Bey artık sabır göstermez ve Murat'a olan tepkisini belli eder...

Murat'ın kirli işlerini ortaya çıkarmak için çaba sarf eden Ali Nejat'a gizemli bir telefon gelir. Ali Nejat artık Murat'ın neyin peşinde olduğundan emindir. Ama ne babasını ne de Feya'yı bu konuda ikna edemez.Büyük bir aşkla sevdiği Eylül'ü yıllar sonra karşısında gören Ali Nejat şok olur. Eylül ve Ali Nejat aşkını Murat'tan öğrenen Naz, Ali Nejat ile olan ilişkisinde gerilim yaşar.


Vitrin


En Çok Aranan Haberler