MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kördüğüm 26. Bölüm Fragmanı (Sezon Finali)

FOX TV ekranlarında nefes nefese izlenen Kördüğüm dizisinde sular durulmuyor. Naz ile Ali Nejat ayrılıyor. Barış'ın katilinin kim olduğu ortaya çıkıyor. Heyecanla izlenen Kördüğüm dizisinin 26. yeni bölüm fragmanı ekranlara geldi. İşte yeni bölüm fragmanı ve son bölüm ayrıntılar haberimizde...

Perşembe akşamlarının vazgeçilmezi olan Kördüğüm'de bu hafta da bomba gelişmeler yaşandı. Nefeslerin tutulduğu Kördüğüm'ün yeni bölümü heyecanla bekleniyor. Endemol Shıne yapımcılığındaki dizinin başrollerinde, Belçim Bilgin, İbrahim Çelikkol, Mehmet Aslantuğ ve Alican Yücesoy yer alıyor. Dizinin yönetmenliğini ise Gökçen Usta yapıyor. Her bölüm ile bomba etkisi yaratan, sevilen dizinin 26. bölüm fragmanı ve dün akşam yayınlanan son bölüm detayları haberimizde yer alıyor...

Gitmeye karar veren Eylül, Ali Nejat'ın sözlerinin etkisi altında kalarak İstanbul'da kalmaya karar verir. Bunun yanında Eylül, Barış'ın ölümü hakkındaki abisinden öğrendiği gerçekleri de Ali Nejat'a anlatır. Ali Nejat yıllarca Barış'ın ölümünden kendisini sorumlu tutmuş birisi olarak, Eylül'ün söyledikleri karşısında şoke olmur. Ali Nejat'ın içinde Barış'ın da yer aldığı otomobile çarpan kamyonun şoförüne Enver Bey sonunda ulaşır. Bu korkunç kazanın aslında bir kaza olmadığı ve resmen bir cinayet olduğunu öğrenmişlerdir. Ve ne yazık ki bütün kapılar Murat'a çıkar.

Diğer taraftan Naz, kafasındaki soru işaretlerinden dolayı Ali Nejat'ın kendisinden uzaklaştığını ve artık ilgisini tamamen kaybettiğini düşünerek, ayrılık kararları alır ve yüzüğünü çıkarır. Ayrıca Naz, silahların konuştuğu karanlık dünyanın içerisinde yer almak istemediğini ifade eder.

Eylül ve Ali Nejat ise tesadüfen karşılaşırlar. Umut başı çok büyük bir beladadır. Emre'nin çöplükte cesedinin bulunmasından sonra bütün oklar Umut'a dönmüştür ve Emre'nin katili olarak gözaltına alınır. Ali Nejat, Didem'in mezarının başında Murat'ı ve onun söyledikleri duyduğunda hiçbir şeye inanamayacaktır. Murat'ın şimdiye kadar yapmış olduğu kötülüklerin arkasında başka nedenler vardır.

Keşfet


En Çok Aranan Haberler