MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kördüğüm 29. Bölüm Fragmanı

Fox TV ekranlarının sevilen dizisi Kördüğüm 29. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

Yeni sezona hızlı bir giriş yapan Kördüğüm adlı dizinin yeni sezonun ilk bölümünde Belçim Bilgin rol gereği ölerek diziye veda etti.

Fox ekranlarında yayınlanan dizi heyecan dolu bir bölümle sizlerle olacak. İşte Kördüğüm dizisi 29. bölüm fragmanı hakkında merak ettikleriniz ve dizinin son bölümünden yansıyanlar...

Kaderleri sonradan birbirine bağlanmış Ali Nejat ve Kaan'ın duygu yüklü hikayesini seyrettiğimiz Kördüğüm'de, günbegün baba-oğulun yakınlaşmasını izliyoruz. Bu yakınlaşmalar, aslında ikisinin de farkında olmadıkları benzerliklerini ortaya çıkarıyor.
-SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

-
Naz'ın ölümünden sonra ortaya çıkan tüm deliller, katil olarak Ali Nejat'ı işaret etmektedir. Karasu Ailesi'nin sonunu getirebilmek için öncelikle Ali Nejat'ı yok etmesi gerektiğini bilen Murat, kurduğu tuzaklarla Ali Nejat'ın elini kolunu iyice bağlar. Ali Nejat'ı kurtarabilecek kimse yokken, Kaan kimseye haber vermeden birinin kapısını çalar. Feyza'nın büyük bir aşkla bağlı olduğu Murat'ın gerçek yüzünü gören ve neler yapabileceğini bilen sadece iki kişi vardır köşkte. Biri, felç geçirdiği için sessiz ve hareketsiz kalan Tarık Bey, diğeri de Umut'un özgürlüğü için Murat'ın isteklerini kabul eden Neslihan… Umut, Neslihan'ın kendisini terk ettiğini ve başkasıyla birlikte olduğunu sanmaktadır. Diğer taraftan Umut hayalindeki yerli otomobili yapabilmek için sürpriz bir isimle yeniden çalışmalara başlar.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler