MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kurtlar Vadisi Pusu 294. Bölüm Fragmanı

Ekranlarının fenomen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu'nun 294. yeni bölüm fragmanı izleyicileri heyecanlandırdı.

Perşembe akşamları Kanal D'de izleyicisiyle buluşan Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin yeni bölümünde gerilim gittikçe tırmanıyor.Kurtlar Vadisi Pusu yayınlanan 294. bölüm fragmanı yine hafızalardan silinmeyecek durumlara sahne oldu. Yeni sezon başında Defne Samyeli, Ertan Saban ve Luran Ahmedi'yi kadrosuna katarak büyük ses getiren Kurtlar Vadisi Pusu'nun yeni bölümü izleyiciyi yine ekrana kilitleyecek.

Pana Film imzalı, başrollerinde Necati Şaşmaz, Cahit Kayaoğlu, Defne Samyeli, Erhan Ufak ve Ertan Saban'ın yer aldığı dizi Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölümüyle 5 Mayıs Perşembe akşamı saat 20.00'de Kanal D ekranlarında...

KURTLAR VADİSİ PUSU 293. SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisi Kurtlar Vadisi Pusu 294. son bölümünde Gölge, Polat'ın hamleleri sonrasında Profesör Anadolu'dan yardım istiyor!

Geçtiğimiz hafta Gölge'nin hain tuzağını son anda engelleyen Polat Alemdar, Halil'e düştüğü tuzağı göstermiş ve ona gerçekleri anlatmıştı. Polat Alemdar, Halil'den hücre evinin adresini isteyecek.

Profesör Anadolu'nun buluşlarını kendi emelleri için kullanmak isteyen Gölge, Polat'ın hamleleri sonrası kısıtlanan hareket alanını genişletmek için bir görünmezlik iksiri istedi.

Türkiye'nin çizgisinin kader çizgisi olduğunu söyleyen Yasin Komutan, silahtan daha etkili bir planla operasyon hazırlığı yapatı. Böylelikle Polat oraya vardığında nasıl bir manzarayla karşılaşacak? Anadolu'nun vereceği cevap karşısında Gölge'nin tepkisi ne olacak? soruları Kurtlar Vadisi Pusu 293. son bölümünde yanıt buldu.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler