MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kurtlar Vadisi Pusu 298. Bölüm Fragmanı

Kanal D ekranlarının fenomen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu dün akşam nesef kesen bir bölüm ile ekranlara geldi.Polat Alemdar, Gölge'nin yerini tespit ederek oraya baskın düzenledi. Gölge de büyük üssünü hayata geçerir. Sevilen dizinin 297. son bölümünün ardından merakla beklenen 298. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

KURTLAR VADİSİ PUSU SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Heyecan ve aksiyon Kurtlar Vadisi Pusu'da bu hafta da tüm hızıyla devam etti.Polat Alemdar'ın zekice kurgulanmış planı Kurtlar Vadisi Pusu'nun son bölümüne damga vurgu. Polat, Gölge'nin son derece dayanıklı askerleri ile mücadele etti.

Kurtlar Vadisi Pusu'nun Perşembe akşamı ekranlara gelen son bölümünde Polat, Gölge'nin nerede kaldığını öğrenerek oraya baskın düzenledi. Gölge de bu sırada büyük üssünü faaliyete geçirdi.Zeynep, Mete'nin şantajlarına artık dayanamaz ve Mete'yi öldürmetyi düşünür. Ancak işler Zeynep'in planladığı gibi yürümez ve tuzağa düşen Zeynep olur.

Pusat' a beklenmedik sürpriz

Kurtlar Vadisi Pusu 298. yeni bölüm fragmanında Pusat, yeni mekanının hazırlıklarına tüm hızıyla devam ederken beklenmedik bir sürprizle karşılaşır.Bu durum Pusat'ın başını belaya sakar. Peki Polat, Pusat'ı bu olumsuz gelişmelerden uzak tuatabilecek mi?

Kurtlar Vadisi Pusu sevenlerine büyük heyecan yaşatacak olan sorunun cevabı 2 Haziran akşamı Kanal D ekranlarında cevap bulmayı bekliyor.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler