MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kurtlar Vadisi Pusu 300. Bölüm Fragmanı

Türk televizyon ekranlarının uzun soluklu dizisi Kurtlar Vadisi Pusu Perşembe akşamı yayınlanan son bölümü ile nefesleri kesti. Sevilen dizide Polat Alemdar, Gölge'nin yaptıklarını öğrendi ve harekete geçri fakat beklenmedik bir görüntü ile karşılaştı. Kurtlar Vadisi Pusu sona erer ermez yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. Dizinin 300. yeni bölüm fragmanı ve ayrıntıları haberimizde...

Fenomen dizi Kurtlar Vadisi Pusu,dün akşam kaldığı yerden devam etti. Dizinin yayınlanan 299.son bölümünde bomba gibi sahneler vardı. Gölge, hayalini kurduğu Babil Devleti için adamlarını bir araya getirir ve kendisine verilen görev için harekete geçer. Fakat sürpriz bir gelişme karşısında şaşırıp kalır.

KURTLAR VADİSİ PUSU'DA DÜN AKŞAM NELER YAŞANDI?

Polat, Gölge'nin Anadolu'ya düzenlediği baskını öğrenir fakat oraya gittiğinde iş işten geçmiştir. Konsey, Gölge' ye kurmayı amaçladığı Babil Devleti'ne karşılık başarması gereken başka bir görevi açıklar.

Zeynep, Yusuf ile alakalı büyük sırrından ötürü Konsey'in karşısındadır. Bu esnada Fehmi'nin de bu sırrı öğrenmesine sebep olacak hiç de hesapta olmayan bir mektup ortaya çıkar. Gölge, kurmak istediği Babil Devleti için adamlarını bir araya getiri ve ona verilen görev için adım atar. Kaybettiklerinin yasını tutmadan yeni acılarla karşılaşan Polat, ekibiyle birlikte Gölge'nin üssüne operasyon düzenler.

Kurtlar Vadisi Pusu'nun nefes kesen son bölümden sonra 300. sezon finali fragmanı da izleyiciyle buluştu... Polat, Gölge'nin planlarını alt üst edebilecek mi? Gölge, konsey ile yüzleşiyor. Kurtlar Vadisi Pusu, sezon finaliyle Perşembe akşamı saat 20.00'de Kanal D ekranlarında...


Keşfet


En Çok Aranan Haberler