MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Muhteşem Yüzyıl - Kösem 30. Bölüm Fragmanı (Sezon Finali)

Star Tv'nin sevilen dizisi Muhteşem Yüzyıl Kösem'in 30. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İşte Muhteşem Yüzyıl Kösem 30. bölüm fragmanı ve ayrıntıla haberimizde...

-

Yapımını TIMS Productions'ın, yapımcılığını ise Timur Savcı'nın üslendiği, başrollerini ise Beren Saat, Hülya Avşar, Aslıhan Gürbüz, Mete Horozoğlu, Vildan Atasever, Taner Ölmez, Öykü Karayel, Boran Kuzum, Mustafa Üstündağ, Esra Dermancıoğlu ve Nadir Sarıbacak'ın paylaştığı Muhteşem yüzyıl Kösem her Perşembe akşamı Star TV ekranlarında...

İki can düşman Kösem ve Safiye karşı karşıya son geliyor.Sunlar arasındaki mücadele sürpriz biçimde sonlanıyor.Yeniçeriler karşı karşıya kalan Sultan Osman seferden dönmek zorunda kalıyor. Osman, Kösem'in iktidarına sonlandırmak için onu payitahttan sürgün ediyor. Sefer kutlamaları gerçekleşirken, acı bir kaza yaşanıyor. Bu olayda Kösem'i sorumlu tutan Osman, Kösem'e düşmanlık besliyor. Sultan Osman, Yeniçeri Ocağını kaldırmaya karar kılıyor. Osman'ın emelini öğrenen Yeniçeri Ocağı isyan ediyor. İstanbul yangın yerine dönüyor. Şehzadeleri kurtarmak isteyen Cennet, çocukları saraydan kaçırıyor. Kösem her yerde çocuklarını ararken, şehzadeler ortadan kayboluyor. Halime, oğlu Mustafa'yı tahta çıkarmak için isyan ateşini iyice alevlendiriyor. Sarayı basan askerler Mustafa'nın eğemenliğini kabul ediyor. Sultan Osman has odada ne yapacağını bilmeden soylece kala kalır. Yeniçeri, Osman'ı tahttan indirmek için has odaya doğru yol alırken, Dilruba Kösem'i ateşe atacak bir teklif sunar.

İskender'in ölümüyle tüm ümidini yitiren Safiye, son kez Kösem Sultan ile karşı karşıya kalır. İki can düşmanının karşılaşmasıbeklenmedik bir biçimde bitecektir. Seferde Yeniçeri ile karşılaşan Sultan Osman, payitahta dönmek zorunda kalır.Kösem'in Yeniçeri'yi kışkırttığını düşünen Osman, Kösem'in iktidarına son vermek için onu payitahttan gönderir.

Sultan Osman, şimdiye kadar yapılmamış bir şey yaparak, hacca gitmeye karar verir. Oysa bu kararın ardında bşka planlar yatar.Mısır'a gidip asker toplayacak ve Yeniçeri Ocağını kaldıracaktır.Osman'ın aldığı karar sonun başlangıcı olur.

Sultan Osman'ın ne yapacağanı öğrenen Yeniçeriler isyan eder. Başta Kösem ve Halime'nin de desteklediği isyan, artık çığrından çıkmıştır. Kösem şehzadelerini kurtarmak için harekete geçtiğinde artık çok geçtir, Şehzadeler ortadan kaybolmuştur..

Keşfet


En Çok Aranan Haberler