MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Muhteşem Yüzyıl Kösem 33.Bölüm Fragmanı

Muhteşem Yüzyıl Kösem 32.bölümüyle Fox TV izleyiciyle buluştu.

Peki son bölümde neler yaşandı? Sultan Murad herkese sadakat yemini ettirir. Kösem, saltanat naibeliğine son verilmesinin acısını haremden çıkartır. Anne oğul ilişkisi ise Kösem'in harem konusunda aldığı kararlara sekteye uğrar. Hezarfen Ahmed Çelebi ise Farya'nın getirdiği mektubun dilini çözer. Sultan Murad, Osmanlı'ya karşı kurulan tuzağı öğrenir. Sultan Murad, Cizvit tarikatının peşindedir. Yakaladıkları Rahip ise Sultan Murad'a Hristiyan olması karşısında tüm Avrupa'yı teklif eder.

Sultan Murad ve Farya da gün geçtikçe birbirlerinden etkilenir. Kösem ise prensesi saraydan göndermek için elinden geleni yapacaktır. Ayşe'nin de çok tehlikeli bir planı vardır. Sultan ve Farya büyük bir tehlikenin ortasında kalacaktır.

Sultan Murad isyancıların saraya kadar geldiğini öğrenince ayak divanı yapar. Herkese sadakat yemini ettirir. İktidarın tek sahibidir ve bunu herkese kabul ettirmeye çalışıyordur. Kösem ise hayal kırıklığı içindedir ve oğlunun kendisine ihanet ettiğine inanıyordur. Devlet dairesinden kolay kolay vazgeçmeyecektir.

Muhteşem Yüzyıl Kösem yeni bölümleriyle cuma akşamları Fox Tv ekranlarında.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler