MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

No: 309 1. Bölüm Fragmanı

FOX TV'nin iddialı dizileri arasında yer alan No :309 1 Haziran Çarşamba akşamı izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor.Peki No: 309 dizisinin konusu ne ve hangi izleyici kitlesine hitap ediyor?

Fox TV ekranlarında yaza damga vurmaya hazırlanan No: 309 özellikle gençlere ve kadınlara kitap edecek gibi duruyor. Yeni dizide her şey tesadüffen ve yanlış anlaşmalar sonucu gelişecek.

NO :309 DİZİSİNİN KONUSU

No :309 dizisinde dedesinden kalan mirası sahip olmak ve şirketin başına geçebilmek için evlenmesi ve de çocuk sahibi olması gereken Onur, annesinin ısrarıyla bir kızla tanışmaya gider.


Leyla'yı evlendirmek isteyen annesi de aynı mekanda randevu ayarlamıştır. Birbirlerini tanımayan Lale ve Onur yanlış anlaşılmalar sonucu aynı masaya otururlar. Bu yanlışlık onların kaderi olur.

NO 309 OYUNCULARI KİMLER NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Başrollerinde Çilek Kokusu, Kurt Seyit ve Şura gibi yapımlarda rol alan Demet Özdemir ve 2011 yılında Best Model of Turkey başarısının ardından Küçük Sırlar, Adını Feriha Koydum dizilerinde başarılara imza atan Furkan Palalı'nın yer aldığı yeni dizi No: 309 çarşamba akşamı FOX TV ekranlarında olacak...

NO 309 DİZİSİ ANA KARAKTERLERİ

No 309 Lale Yenilmez (Demet Özdemir)

Lale 27 yaşında genç bir kızdır. İyi niyetli, yardımsever, fedakar, dürüst, kendi halimde bir kızdır. Üniversitede tarih eğitimi almıştır.Öğretmen olmak için yıllarca KPPSS' ye hazırlanır ancak atanamaz. Bundan dolayı annesinin yayında çiçekçi dükkanda çalışır.Leyla küçükken babasının evi terk etmesi ve 5 yıllık ilişkiden sonra aldatılması genç kızda travmaya neden olur. Aşka, erkeklere ve evliliğe olan tüm inancını kaybeder...Aslında kendine bile bile söyleyemez,derinlerde bir yerde gerçek aşkın özlemini çektiğini.


No 309 Onur Sarıhan (Furkan Palalı)

30 yaşında olan Onur, Sarıhanlar Holding'in iki veliahdından öne çıkanıdır. Ukala, gece gezmelerini seven, pahalı zevkleri olan, vurdumduyma, ve çapkındır.Hedefi bir gün Sarıhanlar Holding'in başına geçmektir.Dedesinden edindiği tecrübe , aldığı eğitim ve kafasında koyduğu her şeyi yapmasından dolayı ülkenin iş ve sosyete dünyasının kayda değer isimleri arasında yer almayı başarmıştır.Aşka ve evliliğe olan bakışı, zamanı geldiğinde yapılması gereken bir sorumluluktan ibarettir. Daha doğrusu bu, ailesine vermek istediği izlenimdir. Ancak Onur'un, evlenmeye hiç de niyeti yoktur. Dedesinin ölümünden sonra, vasiyeti doğrultusunda evliliğe biraz daha sıcak bakacaktır.


Vitrin


En Çok Aranan Haberler