MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

No: 309 14. Bölüm Fragmanı

FOX TV ekranlarının keyifle seyredilen dizisi No: 309 bu akşam 14. bölümü ile ekranlarda olacak. Çarşamba akşamlarının heyecan dolu dizisinde Lale ve Onur arasında sürpriz bir gelişme yaşanıyor. Lale evlenmekten vazgeçmeye karar veriyor.

No:309 dizisi bu hafta nefes kesen bir bölüm ile ekranlara gelecek. Yayınlanan son bölümüyle seyircileri ekran başına kilitlemeyi başaran No: 309'un 14. yeni bölümünde Lale evlenmekten vazgeçiyor.

No:309 14. bölüm fragmanında; Lale'nin yaşadığı stres düğünün ertelenmesine neden olur. Herkes Lale için endişelenmektedir. Lale'nin Onur'a soğuk davranmasının sebebini herkes yaşadığı strese bağlasa da, asıl neden farklıdır. Lale yaşadığı olayı doktor Onur'la paylaşır ve ondan destek alır. Bu arkadaşça yakınlaşmaları Onur cephesinde yanlış anlaşılmalara yol açar.. Özellikle Lale'nin evlenmekten vazgeçmesi, Onur'un Doktor Onur'a karşı iyice hırslanmasına sebep olur..

Beklenen büyük gün gelmiştir. İki aile de heyecanlıdır. Öpücüğün etkisi Lale de ve Onur da kendini göstermeye başlamıştır. Bu öpücük aynı zamanda Onur'un bazı kararlar almasına neden olacaktır. Düğün öncesi Onur'un Lale'ye bir sürpriz vardır. Lale evleneceği için, kendini ilk defa mutlu hissetmektedir. Bu arada erkek tarafı boş durmaz, Onur'a bekarlığa veda partisi düzenler. Onur'a sürpriz hazırlanan bu geceden, Lale de nasibini alacaktır.
NO: 309 SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

-
Beklenen büyük gün gelmiştir. İki aile de heyecanlıdır. Öpücüğün etkisi Lale de ve Onur da kendini göstermeye başlamıştır. Bu öpücük aynı zamanda Onur'un bazı kararlar almasına sebep olacaktır.

Düğün öncesi Onur'un Lale'ye bir sürpriz vardır. Lale evleneceği için, kendini ilk defa mutlu hissetmektedir. Bu arada erkek tarafı boş durmaz, Onur'a bekarlığa veda partisi düzenler. Onur'a sürpriz hazırlanan bu geceden, Lale de nasibini alacaktır.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler