MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

No: 309 25. Bölüm Fragmanı

Fox TV'nin sevilen dizisi No: 309'un yeni bölüm fragmanı ekranlara geldi.Son bölümü ilginç gelişmelere sahne olan No: 309 dizisinde Lale beyaz gelinliği sonunda giydi. Dizinin fanları şimdi No: 309'un 25. yeni bölümü için gün saylamaya başladı.

Fox TV'nin romantik komedi dizisi No: 309 son bölüm duygusal anlara sahne oldu. Onur ve Lale sonunda nikah masasına oturdu. Lale gelinliğini giydi ve Onur'la evlendi. Bu mutlu eden bölümün ardından No: 309 yeni 25. bölüm fragmanı yayınlandı. No: 309 25. yeni bölüm fragmanında Onur ve Lale'nin acemi evlilik dönemi konu ediliyor. Tecrübesiz çift evliliğin ilk günlerinde neler yapacak? Lale Onur'un kalbini mi kıracak?

NO: 309 25. YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

No: 309 yeni bölümünde Onur ve Lale sonunda evlendi ve balayına gitti. Balayında ise unutulamayacak sürprizlerle karşılaşırlar... Songül, Onur'un dayısının evlenme teklifini kabul ediyor. Sonrasındaki gelişmeler ise dizinin hayranlarını hem şaşırtacak hem de güldürecek.

NO: 309 SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Düğüne sayılı günler kala Songül'e gelen isimsiz mektup sözleşme konusunu gündeme getirirken ortalığın karışmasına sebep olur. Onur ve Lale ortalığı sakin tutmaya çalışırken yeni kararlar almak ve bazı seçimler yapmak zorunda kalırlar. Tüm zorluklara rağmen Onur ve Lale için beklenen an nihayet gelir. Onur ve Lale bu sefer evlenebilecek midir? Bütün soruların cevabı yayınlanan son bölümle cevabını buldu.

NO: 309 DİZİSİNİN KONUSU

Dedesinden kalan mirası alabilmek ve şirketin başına geçebilmek için evlenmesi ve de çocuk sahibi olması gereken Onur, annesinin zoruyla bir randevuya gider. Lale de annesinin ayarladığı randevu için aynı mekandadır. Birbirlerini tanımayan Lale ve Onur yanlış anlaşılmalar sonucu aynı masaya otururlar. Bu yanlışlık onları büyük bir sürprize hazırlar.. Başrollerinde Demet Özdemir ve Furkan Palalı'nın yer aldığı yeni dizi No: 309 her Çarşamba FOX'ta!

Vitrin


En Çok Aranan Haberler