MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

No: 309 7. Bölüm 2. Fragmanı

FOX TV ekranlarında heyecanla beklenen No: 309. 7. yeni bölüm 1.fragmanı günler öncesinde izleyiciyle buluştu.

FOX TV'de yayınlandığı ilk günlerinden bu yana başarılı sonuçlar almaya devam eden No: 309 dizisinin yeni bölümü geçtiğimiz hafta yaşanan darbe girişimden dolayı ile iptal edilmişti. Sevilen dizinin 7. bölüm 2. fragmanı da ekranlara geldi.

FOX TV ekranlarında heyecanla beklenen No: 309. 7. yeni bölüm 1.fragmanı günler öncesinde izleyiciyle buluştu. FOX TV'de yayınlandığı ilk günlerinden bu yana başarılı sonuçlar almaya devam eden No: 309 dizisinin yeni bölümü geçtiğimiz hafta yaşanan darbe girişimden dolayı ile iptal edilmişti. Sevilen dizinin 7. bölüm 2. fragmanı da ekranlara geldi.

Gold Yapım'ın yapımcılığını üstlendiği, yönetmenliğini ise Tolga Pulat'ın yaptığı, Fox tv'nin ilgiyle takip edilen dizisi No: 309 7. bölümü ile geçtiğimiz hafta Çarşamba akşamı ekrana gelmesi beklenirken yaşanan askeri darbe girişiminden dolayı ertelendiği açıklandı. Güçlü Oyuncu kadrosu ve hikayesi ile seyircileri ekrana bağlayan No: 309 dizisi 7. bölüm 1.fragmanı yayınlandı.

Başrollerinde Demet Özdemir ve Furkan Palalı'nın rol aldığı No: 309 27 Temmuz 2016 Çarşamba akşamı saat 20.00'de FOX TV ekranlarında...
-NO: 309 7. BÖLÜM ÖZETİ

-
No: 309 yeni bölümünde, Lale ve Onur Ağva'da aralarını düzeltirler. Bu defada onlar ailelerine oyun oynamaya karar verirler. Öte yandan Onur'un Ağva'ya Lale ile gittiğini öğrenen Pelinsu, Betül ve Erol ile plan yapar. Doktor Onur'un Lale'yi davet ettiği organizasyona Erol ve Filiz de katılır. Keyifli geçen bu organizasyonda acaba onları ne gibi sürprizler beklemektedir? sorusu No: 309 7. bölümünde cevap bulacak.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler