MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

N'olur Ayrılalım 3. Bölüm Fragmanı

FOX TV'nin çiçeği burnunda dizisi N'olur Ayrılalım için heyecan dorukta.Geçtiğimiz Cuma akşamı ekrana gelen ve son bölümü ile seyircileri ekrana kilitlen N'olur Ayrılalım 3. bölümü için heyecan dorukta.

Sinegraf Yapım imzalı, eğlenceli dizi Nolur Ayrılaım, ilginç konusu ve güçlü kadrosuyla dikkatleri üzerinde toplamayı başardı. Ekranlara gelenilk iki bölümü ile büyük beğeni toplayan N'olur Ayrılalım yayınlanan son bölümünden sonra yeni bölüm fragmanıda izleyiciyle buluştu.

Yönetmen koltuğunda Yusuf Ömer Sınav'ın oturduğu, başrollerini Gürgen Öz, Nilay Duru, Aras Aydın, Nilperi Şahinkaya gibi genç oyuncuların paylaştığı N'Olur Ayrılalım dizisi yeni bölümüyle Cuma akşamı saat 20:00'de FOX TV ekranlarında olacak.
-N'OLUR AYRILALIM 2. BÖLÜMDE NELER OLDU?

-
N'olur Ayrılalım operasyonu başladı! Peki, her şey Turgay Atalay'ın düşündüğü gibi mi yol alacak? Tabii ki hayır, çünkü Esas Kızımız Azize ürküyor. Ya Ulaş ona gerçekten aşık olup hemencecik kendini kaptırırsa? Esas Oğlanımız Ulaş'ın ise derdi başkadır; ya Azize ile de birlikteliği günün birinde biterse... Ya kehanet gerçekten doğruysa ve Azize de gider hayatının aşkını bulursa? O zaman nasıl davranmak lazım? Azize ile hiç birliktelik yaşamamak lazım! Fakat, hiçbir şey planladıkları gibi gitmez!

Çünkü, ne Azize'de Turgay'a karşı koyabilecek güç vardır ne de Ulaş'da Azize'den uzak durabilecek metanet.Nadir Erciyesli'nin tehditlerinden dolayı Ilgazoğlu şirketine sızan Temmuz'un ise patronu olan Yusuf adlı "hanzo betonla" derdi büyüktür. Ancak, bu birbirine tamamen zıt iki kişinin uyum içinde çalışması pekte olası değildir. Fakat, zıt kutupların birbirini çektiği de bir gerçektir!Azize, Ulaş ile beraber zaman harcamaktan yavaş yavaş zevk almaya başlarken öte yandan da yaptığı sakarlıklar ve saçmalıklar yüzünden Turgay'ı delirtmeye devam etmektedir! Tüm bu yaşanan gelişmeler ise Azize'nin çok önemli bir şeyi unutmasına neden olur; asıl baş belasını! Tam da her şeyin yolunda gittiği bir anda Azize ve Ulaş ilişkisinin ortasına düşer o Halim isimli bela! N'olur Ayrılalım yeni bölümüyle Cuma akşamı saat 20.00'de FOX'ta.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler