MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

N'olur Ayrılalım Tanıtım Fragmanı

FOX TV'nin yaz dizilerinden biri olan N'Olur Ayrılalım şimdiden çok ses getirdi.N'Olur Ayrılalım konusu ve oyuncuları ile dikkaleri üzerinde toplamayı başarıdı ve yaz sezonuna damgasını vuracağa benziyor. Peki, N'Olur Ayrılalım dizisinde hangi oyuncular yer alıyor, hangi oyuncu kime hayat veriyor? Dizinin oyuncu kadrosu, fragmanı ve hikayesi ile ilgili merak ettiğiniz ayrıntılar haberimizde yer al

N'Olur Ayrılalım Hikayesi

N'Olur Ayrılalım yaza damga vuracak bir komedi dizisi olarak ekranlara gelecek. N'Olur Ayrılalım konusu hakkında şimdiye kadar net bilgi verilmedi. Ancak dizinin yabancı temasındaki konusu şu şekilde; birkaç arkadaş bir akşam şişe çevirmece oynadıkları gece başrol oyuncusu bir kızın lanetine uğrar ve artık birlikte olduğu her kız daha sonra tanıştığı ilk erkekle evlenir. Bir gün Charlie bir kadına aşık olur ve artık onunla birlikte olabilmek için bu laneti kaldırmak için çabala sarf eder.

N'Olur Ayrılalım Oyuncu Kadrosu

Temmuz ayında yayınlanacak olana dizinin yapımcılığını Osman Sınav - Sinegraf'ın üstlendiği "N'Olur Ayrılalım" dizisi FOX TV'de seyirci ile buluşacak. Dizinin başrol oyuncuları da belli oldu. Son olarak 'İstanbul'un Altınları' dizisinde seyrettiğimiz Gürgen Öz, 'İnadına Aşk' dizisinde izlediğimiz Nilay Duru, 'Kiraz Mevsimi' dizisinde izlediğimiz Aras Aydın ve son olarak 'Kiraz Mevsimi' dizisinde izlediğimiz Nilperi Şahinkaya dizinin başrolünü paylaşacak.

Gürgen Öz kimdir?

-
10 Mayıs 1978 yılında Zonguldak'ta dünyaya gelmiştir.Babası mühendis, annesi öğretmendir.Öz, Ortaokul ve liseyi TED Zonguldak Koleji'nde okumuştur. Üniversite okumak için ailesinin İstanbul'daki evlerine yerleşmişlerdir.

İstanbul Üniversitesi'nde Sanat Tarihi ve Arkeoloji bölümünde okurken baba ve annesine söylemeden "Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü", oyunculuk ana sanat dalı giriş sınavlarına girdi ve kazandı. 2001 yılında mezun olduktan sonra aynı bölümde tiyatro rejisi mastırına başladı. Konservatuvarda iki yıl asistan hocalık yaptı. Bu sırada okul arkadaşlarının tiyatro grubuyla yurt dışında birçok festivale katıldı.

Konservatuardayken kaleme aldığı "Alman Satrancı" adlı oyunu kısa filme çekildi. Yurtiçi ve yurt dışında çeşitli ödüller almaya hak kazandı. Gürgen Öz, okul yıllarında birçok oyunda da sahneye çıktı. Okul zamanı ve sonrası "Bakırköy Belediye Tiyatroları" ve "Devlet Tiyatroları"nda görev aldı. BBT'de, Yaşar Kemal'in yazdığı, Müşfik Kenter'in yönettiği, on oyun olan "Teneke"de başrol oldu.

Başarılı oyuncu çeşitli dizilerde ufak roller aldıktan sonra televizyon kariyerinde basamakları tırmanmaya başladı. Okan Bayülgen'le çalışmaya başlayınca yoğun tempodan dolayı tez aşamasında yüksek lisans eğitimini yarım bırakmak zorunda kaldı. Bir yıl sonra "Bakırköy Belediye Tiyatroları"ndaki görevinden yine yoğunluktan dolayı bırakmak zorunda kaldı.2009 yılı itibariyle tezini tamamlamak üzere yüksek lisansa geri dönmüştür. Aynı zamanda Semiha Berksoy Opera Vakfı, Tiyatro Stüdyosu'nda doğaçlama dersleri vermektedir.

Gürgen Öz 2007 yazında sona eren, Okan Bayülgen'in sunduğu Makina programında da Murat Akkoyunlu ile birçok tiplemeye hayat vererek, Türk halkının gönlüne taht kurdu.

Avrupa Yakası dizisinde cesur rolünü üstlendi. En büyük çıkışını "Aşk Oyunu" dizisiyle yapmıştır.

2009'dan bu yana Yitik Ülke Yayınevi'nden yayınlanan "Bozcaada Öyküleri", "Olimpos Öyküleri" ve "80'lerde Çocuk Olmak" adlı kitaplarda öykü ve yazıları yayınlanmaktadır.

2010 yılında TRT de yayınlanmaya başlayan ve "Sakarya Fırat" adlı dizide bir kaç bölümlüğüne rol almıştır.

Nilay Duru kimdir?

1990'da İstanbul'da dünyaya gelen, genç oyuncu Nilay Duru, şimdiye kadar yer aldığı yapımlarda gösterdiği başarılı performans sonrasında yapımcıların aranan isimlerinden birisi haline gelmiştir.

İlk, orta,lise eğitimini İstanbul'da tamamlayan Nilay Duru, konservatuara girdikten sonra buradaki eğitimini birinci olarak bitirmiştir. Üniversite eğitimi için ilk olarak Uludağ Üniversitesi İktisat bölümüne giren ve burada eğitimini dürdüren Nilay Duru, üçüncü sınıfa geldikten sonra üniversiteyi dondurup konservatuara girmiştir. Kariyerinde kendisi için bir dönüm noktası olan bu süreçte, aldığı eğitim ile yeteneğini geliştiren Duru, bugüne kadar önemli projelere, usta isimler ile çalışma fırsatı yakalamıştır.

Küçük yaşlardan günümüze kadar ilgilendiği oyunculuk sebebiyle bu alanda kendini geliştirmek isteyen Nilay Duru, tiyatro sahnesinde Hayatın İçinden Bir Oyun ve Çelik Manolyalar gibi yapımlarda yer almıştır. Genç oyuncunun yer aldığı dizi ve filmler ise Kızıl Elma, Asla Vazgeçmem, Kafes ve İnadına Aşk şeklinde sıralanırken İnadına Aşk dizisinde Yeşim karakterini oynamıştır.


Vitrin


En Çok Aranan Haberler