MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

O Hayat Benim 107. Bölüm Fragmanı

FOX TV ekranlarının sevilen dizisi O Hayat Benim 107. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

Bahar'ın peşinde olan kişinin Nehir olduğunun ortaya çıkması çok da uzun sürmedi. O Hayat Benim'de Bahar ve Nehir'in karşılaşmasında Ateş Nehir'i vuracaktır. O Hayat Benim 107. yeni bölüm ile Pazar akşamı ekrana geliyor.

O Hayat Benim 107. yeni bölüm fragmanı seyirci karşısına çıktı. 30 Ekim Pazar akşamı Fox TV ekranında seyirciler ile buluşmaya hazırlanan O Hayat Benim yeni bölümde heyecan dozu yüksek sahneler ekrana gelecek.Bahar'a gerçekleştirilen saldırının arkasından Nehir'in çıkması çok geçmeden gün yüzüne çıkacaktır.Bahar ve Nehir hesaplaşmak için karşı karşıya geldiklerinde ise Ateş Nehir'i vurarak etkisiz hale getirecektir.

Başrollerinde Keremcem, Ezgi Asaroğlu, Oya Başar ve Ceren Moray'ın rol aldığı O Hayat Benim 107. yeni bölüm fragmanı ile Pazar akşamı ekrana geliyor.
-O HAYAT BENİM SON BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

-
Ömer vurulmuştur ve çok kan kaybetmektedir ancak Bahar'ı korumak uğruna hayatını kaybetmeye hazırdır. Silahlı saldırının arkasında Nehir'in olduğu anlaşılır. Bahar ve Nehir son kozlarını oynamak için ölümün kıyısındadır artık. Ateş, Nehir'i durdurmak amacıyla harekete geçer ama bazı şeyler için artık iş işten geçmiştir. Efsun'un da Nuran'ı geri alabilme umutları artık bitmiştir. Bir koruyucu ailenin Nuran'a yakınlık gösterdiğini öğrenmek Efsun'u yıkan son darbe olur. Her şeyi göze alıp kızını kaçırmaktan başka çaresi kalmadığına emindir artık. Efsun, Arda ve Nuran, hep beraber olacakları, hiç ayrılmayacakları yeni bir hayata doğru kaçmaya kararlıdır! O Hayat Benim yeni bölümüyle Pazar 20.00'de FOX TV ekranlarında...

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler