MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

O Hayat Benim 110.Bölüm Fragmanı

Fox TV'de yayınlandığı ilk günden bu yana büyük ilgiyle takip edilen O Hayat Benim dizisi yine heyecan dolu bir bölüm ile ekrana gelecek. Güçlü oyuncu kadrosu ve hikayesi ile dikkat çeken O Hayat Benim 110. bölüm fragmanı yayınlandı.Dizide Ateş, Cemre'yi adalete teslim edecek mi? sorusuna cevap aranıyor. İşte O Hayat Benim 110. bölüm ile ilgili merak edilenler...

O Hayat Benim başrollerinde Keremcem ve Ezgi Asaroğlu gibi başarılı isimler rol alıyor. O Hayat Benim son bölümüyle nefesleri kesti. Merakla beklenen 110. bölüm fragmanı yayınlandı.
-O HAYAT BENİM SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

-
Efsunsuz bir hayat mümkün mü? Arda için... Sultan için... Nuran için... Bahar için... Hayat nasıl devam edecek? Aile mahkemesi Nuran'la ilgili kararını verirken Efsun orada yok!

Bahar, Nuran'a kol kanat gererken Efsun orada yok! Ölümün kollarına düşen sadece Efsun da değil! Ateş'in Cemre'yi adalete teslim etme çabası, bir yaşama daha mal olmak üzere. Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak! Kısmetsiz Mahallesinde Zühal ve Seçil, Ganimet'i avuçlarına almak için uğraşmaya devam ediyor. Pertev'in ikiyüzlülüğü, yalanları işe yaramaya başlarken, Volkan üst üste yediği tokatlarla artık patlamanın sınırında... Efsunsuz bir hayat Volkan için de mümkün değil artık!

Vitrin


En Çok Aranan Haberler