MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

O Hayat Benim 87. Bölüm Fragmanı

O Hayat Benim 87. bölümüyle 27 Mart Pazar akşamı FOX TV ekranlarında...

***

Yapımcı firma Pastel Film olan, yönetmenliğini Hamdi Alkan yapan O Hayat Benim dizisinde bu hafta 87. yeni bölüm fragman heyecanı yaşanıyor. Başrollerini ünlü sanatçı Keremcem, Ezgi Asaroğlu ve Ceren Moray gibi isimlerin paylaştığı FOX TV'nin izlenme rekoru kıran dizisi 'O Hayat Benim'de sürpriz gelişmeler yaşanıyor. O Hayat Benim son bölüm ve detaylar haberimizde...O Hayat Benim Pazar akşamı FOX'ta

***
O HAYAT BENİM SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

***
Bahar ve Efsun için, Hasret'in mirasına el koymak için kendilerini kaçıran Erkıranların akıbeti, kimseye sığınamayacakları, kimseden yardım isteyemeyecekleri bir kaçış sürecinin başlangıcı olur. Bir tarafta Efsun'un kaybolduğunu fark eden Sultan ve Arda, diğer tarafta Bahar'a ulaşamayan Ateş, iki kız kardeşi bulmak için büyük bir arama başlatırlar. Arda ve İsmail de Efsun'u kurtarmak uğruna karşı karşıya gelecektir. Mehmet Emir ise Kenan'ın yeni tuzağının içine doğru yürümektedir. Aniden ortaya çıkan esrarengiz bir kadın, Mehmet Emir'in hayatını altüst etmek üzeredir. Cezaevindeki Ganimet ise Zeynep'e gerçek annesiyle ilgili bütün gerçekleri anlatmaya kararlıdır. Ancak Hanife mahallede Sultan'a diz çöktürmeyi çoktan başarmıştır bile…

***
O HAYAT BENİM DİZİSİ KONUSU

***
Konu hayatın ve aşkınsa, kadere asla teslim olma. O Hayat Benim'de küllerinden doğan aşklara ve hayata yenilmeden tutunma mücadelelerine hep birlikte tanık oluyoruz. Sırlar bir bir ortaya çıkmaya başlamıştır, artık işler kimsenin umduğu gibi gitmeyecek, herkesi şaşırtacak büyük gelişmeler yaşanacaktır. Bahar, Ateş ve Efsun için yepyeni bir dönem başlamıştır.
O Hayat Benim'in gizemli dünyasına sizi de bekliyoruz.

***
Keremcem kimdir?

***
Keremcem Dürük (d. 28 Aralık 1977, Milas, Muğla) Türk şarkıcı ve oyuncu.Gerçekte 28 Aralık 1977, resmi kayda göre ise 5 Ocak 1978 tarihinde Milas'ta doğdu. İlköğrenimini Milas Sakarya İlkokulu'nda gördü. Aslen Muğlalıdır. İzmir Özel Fatih Koleji'ndeki ortaöğreniminden sonra Muğla Turgutreis Lisesi'nden 1995 senesinde mezun oldu. Ege Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü'nden 2003'te mezun oldu. Gitar çalmaya lise yıllarında başladı, sözü ve müziği kendisine ait ilk bestesi olan ve ilk albümünde de yer alan "Elimde Değil" şarkısını 1996'da Ankara'da yaptı.
***
Ezgi Asaroğlu

***
İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Antropoloji Bölümü Sosyal Antropoloji Anabilim Dalı'nda lisans yapan oyuncu, ilk çıkışını 2004 yılında aynı zamanda ilk TV deneyimi olan "Bir Dilim Aşk" adlı dizi ile yaptı. Takip eden yıllarda kariyerine çeşitli dizi (Menekşe ile Halil, Hatırla Sevgili, Gece Sesleri, Binbir Gece...) , kısa metraj film (ödüllü What's Love Doing in the Mountains) ve Reklam projeleriyle devam eden oyuncunun ilk sinema tecrübesi, 2007 yılında çekilmeye başlanan Avusturya-Fransa ortak yapım ödüllü film For a Moment Freedom (2008) ile oldu. 30 uluslararası ödülü olan filmde canlandırdığı karakterle yurtdışında da başarı kazanan, birçok sinema eleştirmeni ve yazarının dikkatini çeken Ezgi Asaroğlu, filmin 2010 Oscar Ödülleri için Avusturya'nın Oscar aday adayı olması ile kariyerine artı kattı.Asaroğlu, "Kampüste Çıplak Ayaklar"ve "Acı Aşk" filmlerinin ardından, En Mutlu Olduğum Yer filmi ile bir kez daha beğeni topladı . Leyla ile Mecnun dizisi sonrasında Yağmurdan Kaçarken dizisiyle televizyon ekranlarında; Aşk Kırmızı , Cennetten Kovulmak , Sağ Salim 2 gibi sinema filmleriyle de beyazperdedeki yerini korudu. Aşk Kırmızı filmiyle oyunculuğuna dair aldığı övgüler artarken, başrolünü üstlendiği bir diğer film Cennetten Kovulmak da 50. Uluslararası Altın Portakal Film Festivali'nde "En iyi film Ödülü"nü aldı. En son sinema filmi Sağ Salim 2 gişedeki başarısına devam ederken, ünlü oyuncu O Hayat Benim adlı yeni dizisinin çekimlerine başladı. Dizi, her Pazar 19:30'da Fox ekranlarında seyirciyle buluşmaya devam etmekte.


Vitrin


En Çok Aranan Haberler