MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

O Hayat Benim 90. Bölüm Fragmanı

O Hayat Benim 90. bölümüyle 17 Nisan Pazar akşamı FOX TV ekranlarında...

FOX TV ekranlarında yayınlanan O Hayat Benim muhteşem bir bölümle ekrana gelmeye hazırlanıyor.

-

Baş rollerinde en önemli isimlerden biri olan Kerem Cem ve usta yönetmen Hamdi Alkan farkı ile O Hayat Benim dizisi rekordan rekora koşmaya devam ediyor.

O Hayat Benim'in yeni bölümünde neler yaşanacak?

Kenan emri vermiş, adamlarını Bahar'la Ateş'i öldürmeleri için Atahan Otel'e göndermiştir. Kenan'ın sağ kolu Eyüp adım adım balayı odasına yaklaşırken, bu korkunç plana engel olabilecek tek bir kişi vardır. Bahar ve Ateş'in hayatını kurtarmak için çok geç kalınmadıysa tabii.

Kenan farkında olmadan Hülya'nın ve hatta Müge'nin bile canını tehlikeye attığı bir olaylar zincirini tetiklemiştir. Ve birileri feda edilmeden bu sayfa kapanmayacaktır! Efsun'un işleriyse tam havlu atmak üzereyken dönmeye başlar. L'Efsun'un başarısı, Efsun'la Arda'yı iyice yakınlaştıracak, birbirlerini tanıdıkça aralarındaki bağ da kuvvetlenecektir.

Zeynep de gitgide ünlenmektedir. Fakat etrafında dönmeye başlayan magazin basını, Kısmet Mahallesi'nde sinirleri tel gibi gerer. Cemal, Zeynep'i kaybettikçe daha da hırslanmakta ve karanlık bir yola doğru sürüklemektedir. O Hayat Benim yeni bölümüyle Pazar 20.15'de FOX'ta.

O Hayat Benim'in son bölümünde neler yaşandı?

Hem Atahanların konağı hem de Kısmetsiz Mahallesi savaş alanına dönmüşken, defilede yaşanan olaylar da L'Efsun için beklenen sonuçları vermez.Yeni bir atağa ihtiyacı vardır Efsun'un. Ve Zeynep de bu oyunun merkezinde yer almaktadır. Zeynep'le arası açılan Cemal ise Müge'nin şoförü olarak konağa adımını atmıştır.

Atahanların arasındaki tek yeni yüz o değildir. Cemre de Mehmet Emir'in yakınına, konağa kadar girmenin anahtarını bulmuştur. Herkesi karşı karşıya getiren ise Ateş'le Bahar'ın ani bir kararla, bu kez kimsenin engellemesine fırsat tanımadan evlenmeye karar vermeleri olur. O Hayat Benim yeni bölümüyle Pazar 20.15'de FOX'ta.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler