MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

O Hayat Benim 93. yeni bölüm fragmanında Efsun'a büyük şok

Merakla beklenen O Hayat Benim'in 93. yeni bölüm fragmanı ekranlara geldi.Sevilen dizinin yeni bölüm fragmanında Efsunun tutuklanması seyirciyi ekrana kilitledi. İşte O Hayat Benim yeni bölüm fragmanı ve ayrıntılar...

O Hayat Benim dizisinde heyecan doruğa çıkıyor. Fox TV'de yayınlanmaya başlanan Türk televizyon dizisi olan O Hayat Benim 'in Yönetmenliğini 30. bölüme kadar Hülya Bilban, 31. bölümden itibaren Hamdi Alkan üstlenmiştir. Başrolleri Ezgi Asaroğlu, Ceren Moray ve Keremcem paylaşmaktadır. O Hayat Benim yeni bölümüyle Pazar 20.15'de FOX'ta. O Hayat Benim'de bu hafta neler olacak? İşte detaylar...

O HAYAT BENİM'DE BU HAFTA NELER YAŞANACAK?

Zeynep basının önünde Arda'nın işlediği cinayeti anlatmaya başlar. Efsun ve Arda yolun sonuna gelmiştir artık. Aşkları en büyük sınavını vermek üzeredir...

Hülya da Kenan'ın yalanlarına karşı daha fazla sessiz kalmayacak, başını diğer tarafa çevirmeyecektir. Müge konağı terk edip Cemal'in yeni tuttuğu gecekondunun kapısını çalar. Cemal'in annesi Hayriye, Müge'yi gelini gibi benimsemiştir bile. Kısmet Mahallesi'nde Sultan'ın kapısı da hayırlı bir iş için çalınır.

Fakat Affan'ın niyetinin öğrenilmesiyle mahalle çalkalanmaya başlar. Bahar da Ateş'in gitgide karanlık bir yola sürüklenmesinden çok rahatsızdır. Bütün bu kötü gidişatı bölen, Efsun'dan gelen haber olur. Apar topar hastaneye kaldırılan Efsun'un durumu ortaya çıktığında, artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır!

Arda'nın Zeynep ile olan yakınlaşmasından sonra Milano'ya gitme kararı veren Efsun, yolculuk esnasında efkarlanıp içini yanında oturan çifte ve uçak görevlilerine döküyor.

O HAYAT BENİM DİZİSİ HAKKINDA

Mehmet Emir ve Hasret birbirine aşık iki gençtir. Ancak Hasret'in babası Yusuf, evlenmelerine karşı çıkar. Kızının hamileliği de ortaya çıkınca çıldırır ve iki genci ayırır, Mehmet Emir' e de Hasret'in öldüğünü söyler.

Hasret doğum yapınca bebek elinden alınır. Yusuf, bebeği büyütmesi için yardımcısı İlyas'a teslim eder. Adı Bahar olur, İlyas'ın Efsun adında bir bebeği daha vardır. İlyas ve karısı Nuran, Efsun ve Bahar'ı kardeş gibi büyütürler.

Aradan yirmi yıl geçer. Yusuf vicdan azabıyla Bahar'ı babası Mehmet Emir'e götürmeye karar verir. Gecekonduda büyüyen Bahar 'gerçek hayatına' kavuşacaktır nihayet. Hayal bile edemeyeceği servetin tek varisidir. Bahar Köşklerde oturacak, yatlarda gezecek, en iyi okullarda okuyacaktır… Kısaca parıltısıyla göz kamaştıran o hayat'ın sahibi olacaktır. Ancak kader buna izin vermemektedir, her şey bir anda ters yüz olur. Artık sadece Bahar'ın değil kimsenin 'hayat'ı eskisi gibi olmayacaktır.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler