MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

O Hayat Benim 95. Bölüm Fragmanı

FOX TV ekranlarının sevilen dizisi O Hayat Benim'in yeni bölümüne sayılı günler kala gözler O Hayat Benim 95. yeni bölüm fragmanına çevrilmişti. Heyecanla beklenen 95. yeni bölüm fragmanı ekranlara geldi. İşte O Hayat Benim yeni bölüm fragmanı ve ayrıntılar...

Yönetmenliği, Hamdi Alkan'ın yaptığı, Senaristiği Yekta Torun ve Melis Başar 'ın üstlendiği baş rollerinde Keremcem, Ezgi Asaroğlu, Ceren Moray, Sinan Albayrak, Ahu Sungur, Oya Başar, İclal Aydın, Zerrin Sümer ve Süleyman Atanısev'in paylaştığı dizininin ilk yayın tarihi 16 Şubat 2014 olan, fox tv ekranlarında yayınlanan Türk televizyon dizisi. O Hayat Benim, 16 Şubat 2014'ten itibaren yayın hayatına geçerel izleyicilerle buluşmuştu. O Hayat Benim yeni bölümüyle Pazar 20.15'te Fox'ta.

O HAYAT BENİM'DE NELER OLACAK?

Hülya yüksek dozda tansiyon hapıyla zehirlenince kalbi durma noktasına gelmiştir. Efsun ve Arda bebeklerinin ultrason görüntülerine bakıp kalp atışlarını ilk kez dinlerken, aldıkları trajik haberle sarsılırlar. Gözü dönen Kenan, Hülya'nın intikamını almak için her şeyi yapmaya hazırdır. Ancak Fulya sırra kadem basmıştır... Zeynep'i kaybeden Affan, itibarını iki paralık eden Kısmet Mahallesi kadınlarından hıncını çıkarmaya kararlıdır. Fakat karşısına Efsun çıkar bu kez. Aralarındaki büyük iş ortaklığı gözü kara bir düşmanlığa dönüşür. Efsun bu uğurda neleri kaybedebileceğinin henüz farkında değildir... Ateş cezaevine yerleştirilir. Hayatlarında yeni bir başlangıç yaptıklarını düşünen Bahar bir kez daha yıkıma uğrar. Ateş ise cezaevinde yaşamlarını altüst edecek gerçeklerle yüz yüze gelecektir.

O HAYAT BENİM KONUSU

Mehmet Emir ve Hasret birbirine aşık iki gençtir. Ancak Hasret'in babası Yusuf, evlenmelerine karşı çıkar. Kızının hamileliği de ortaya çıkınca çıldırır ve iki genci ayırır, Mehmet Emir' e de Hasret'in öldüğünü söyler.

Hasret doğum yapınca bebek elinden alınır. Yusuf, bebeği büyütmesi için yardımcısı İlyas'a teslim eder. Adı Bahar olur, İlyas'ın Efsun adında bir bebeği daha vardır. İlyas ve karısı Nuran, Efsun ve Bahar'ı kardeş gibi büyütürler.

Aradan yirmi yıl geçer. Yusuf vicdan azabıyla Bahar'ı babası Mehmet Emir'e götürmeye karar verir. Gecekonduda büyüyen Bahar 'gerçek hayatına' kavuşacaktır nihayet. Hayal bile edemeyeceği servetin tek varisidir. Bahar Köşklerde oturacak, yatlarda gezecek, en iyi okullarda okuyacaktır… Kısaca parıltısıyla göz kamaştıran o hayat'ın sahibi olacaktır. Ancak kader buna izin vermemektedir, her şey bir anda ters yüz olur. Artık sadece Bahar'ın değil kimsenin 'hayat'ı eskisi gibi olmayacaktır.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler