MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

O Hayat Benim 96. Bölüm Fragmanı

FOX TV ekranlarının en çok izleyen yapımlarından biri olan O Hayat Benim dizisi gümbür gümbür bir bölümle ekrana gelecek. Sevilen dizide Ateş, yirmi dört yıl aradan sonra babasını bir kez daha kaybetmekle karşı karşıyadır.İşte O Hayat Benim 96. yeni bölüm fragmanı...

Herkesin merakla beklediği O Hayat Benim'in 96. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Son bölümü ile ses getiren O Hayat Benim dizisi Haziran ayında final yapacak. Sabırsızlıkla beklenen yeni bölümde Bahar ve Ateş için tehlikeli günler devam etmektedir.

-
O Hayat Benim dizisi 16 Şubat 2014'te FOX TV ekranlarında yayın hayatına başladı.Yönetmen koltuğunda Hamdi Alkan otururken, senaryosunu Yekta Torun ve Melis Başar kaleme alıyor.

O HAYAT BENİM DİZİSİNİN KONUSU

Mehmet Emir ve Hasret birbirini deli gibi seven iki gençtir.Fakat, Hasret'in babası Yusuf bu iki gencin birlikteliğine karşı çıkar ve sevenleri ayırır.Kızının hamile olduğu öğrenen Yusuf,ortalığı birbirine katar. Mehmet Emir' e de yalan söyleyerek Hasret'in ölüdüğü haberini verir.

Hasret'in bir kız çocuğu olur ancak elinden alınır. Yusuf, bebeği yardımcısı İlyas'a verir. İsmi Bahar olur, İlyas'ın Efsun adında bir bebeği daha vardır. İlyas ve karısı Nuran, Efsun ve Bahar'ı kardeş gibi büyütürler.

Aradan geçen 20 yıl boyunca Yusuf vicdan azabı çeker. Artık dayanamaz ve Bahar'ı Mehmet Emir'e götürmeye karar verir.

Varoş bir mahallede büyüyen Bahar sonunda gerçek hayatına kavuşacaktır. Hayalini kuramadığı servetin tek varisidir.Baharın hayatı tamamen değişecektir. Ama kader buna izin vermemektedir, her şey bir anda ters yüz olur. Artık sadece Bahar'ın değil kimsenin 'hayat'ı eskisi gibi kalmayacaktır.


Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler