MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

O Hayat Benim 97. Bölüm Fragmanı

FOX TV ekranlarının sevilen dizisi O Hayat Benim bu hafta bomba gibi bir bölüm ile ekranlara gelecek.Bahar ve Efsun bebek heyecanı yaşarlar ancak işler hiç de düşündükleri gibi yürümez. İşte O Hayat Benim dizisinin 97. yeni bölüm fragmanı ve ayrıntıları...

FOX'un ilgiyle takip edilen dizisi O Hayat Benim 96. son bölümü ile seyircileri ekrana kilitledi. O Hayat Benim 97. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.
-
O HAYAT BENİM'İN 97. YENİ BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANACAK?

Yeni atanan Cinayet Büro Amiri Ömer Aziz, Efsun'un eski dosyalarını karıştırmaya başlar. Unutulmaya yüz tutulmuş bütün suçlar ömer tarafından yün yüzüne çıkarılacaktır.Efsun, Ömer'in gözü karalığını gördükçe karşılaştığı tehlikeyi daha iyi anlar.

Efsun için en büyük güç, Arda'nın aşkı ve karnındaki bebektir.Efsun ve Bahar bebek beklemenin mutluluğunu birlikte yaşamaktadır.Fakat Tayfun'dan gelen tepki Bahar'ı darmadağan eder.

Ateş babasını cezaevinden çıkartmak için elinden gelen her şeyi yapar. Fakat bu çabalar onu paramparça edecek bazı gerçeklerle yüzleştirecektir. O Hayat Benim yeni bölümüyle Pazar akşamı FOX TV ekranlarında...

O HAYAT BENİM SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Tehlike giderek artmaktadır. Affan'ın Efsun için açtığı savaş da devam etmektedir. Herkesi biraraya getiren cenaze gerginliği iyice artırır. Tüm olumsuzların arkasında Affan'ın olduğunu polis de öğrenir. Ancak karanlık adama dokunmak hiç de kolay değildir. Kısmetsizler Mahallesi ahalisi kendi intikamlarını kendileri almak için harekete geçerler.Ateş ise, cezaevinde karşısına çıkıp babası olduğunu öne süren kişiye inanmaz. Ama gerçekler değiştirilemez. Ateş tam yirmi dört sene sonra babasını bir kez daha kaybetmekle karşı karşıya kalmıştır. Bahar'ın verdiği acı haber de Ateş'i yıkan son darbedir.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler