MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ölene Kadar 12.Bölüm 2.Fragmanı

Atv'nin en çok seyredilen dizilerinden Ölene Kadar 12.bölüm 2.fragmanı ekranlara geldi.Yeni bölümde Polisler ile işbirliği yapan Dağhan'ı Ender silahla vuruyor.Peki Dağhan ölüyor mu? Ölene Kadar 12.bölüm 2.fragmanı nefesleri kesiyor.

Ölene Kadar 12.bölüm 2.fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde Dağhan Ender tarafından vuruluyor. Polisler ile işbirliği yapıp Ender ve arkasındakileri ortadan kaldırmakta kararlı olan Dağhan Ender ve adamlarını tuzağa düşürmeye çalışırken tuzağa düşüyor. Ve Ender keskin nişancı silahıyla Dağhan'ı vuruyor. Yere düşen Dağhan ölüyor mu?Selvi Dağhan'ın vurulduğunu görünce şoke oluyor. Peki Dağhan'ın akıbeti ne olacak. Selvi Ender ile arkasındakiler hakkında Dağhana neler anlatacak.Ölene Kadar yeni bölüm nefesleri kesecek.

Dağhan girdiği yeni yolda kendini ispatlamak ve tehlikeli adamların güvenini kazanmak zorundadır. Ancak bu, hiç de kolay olmayacaktır. Öte yandan Selvi, Gürcü Zerdan'la tanışmış, adamın kendisine ilgisinden rahatsız olmuştur. Beril'in onları bilerek bir araya getirdiğinden emindir. Bunun için de Beril'in kapısına dayanır, hesap sorar.

ÖLENE KADAR SON BÖLÜM NELER YAŞANDI:

Selvi'nin itirafından sonra dünyası başına yıkılan Dağhan, taşları tek tek yerine oturtmaya başlamıştır. Tek bilmediği babasını kimin öldürdüğüdür. Her ne kadar bu işin de arkasında Ender'in olduğundan emin olsa da gerçeği itiraf ettirip son noktayı koymak niyetindedir. Yılmaz, Fahri ve Ender'i avlayabileceği bir plan yapar. Bu plan hayatında bambaşka bir sayfanın açılmasına neden olur.

ÖLENE KADAR KONUSU:

Aşk, ihanet, vicdan, adalet ve intikamın iç içe geçtiği, hayatı bir günde değişen insanların birbirlerine değen hikayelerini izleyicisiyle buluşturan "Ölene Kadar" Engin Akyürek ve Fahriye Evcen'i bir araya getiriyor. Engin Akyürek; hayatının en güzel yıllarını, hayallerini, geleceğini ve sevdiği kadını işlemediği bir suç yüzünden kaybederek müebbet mahkumu olan Dağhan karakteriyle izleyicinin karşısına çıkıyor.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler