MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Paramparça 63. Bölüm Fragmanı

Paramparça 63. bölümüyle 25 Nisan Pazartesi akşamı Star TV ekranlarında...

Star TV ekranlarında ilgiyle izlenen Paramparça dizisi ekrana kilitlemeye devam ediyor. Ekranların sevilen dizisi Paramparça heyecan dolu bir bölümle daha ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Merakla beklenen 63.bölüm fragmanı yayınlandı.

-
**Paramparça'nın son bölümünde neler neler oldu?


-
Ayşe'nin evinde Cihan'a büyük şok**

Hazal'ın, Ayşe'nin hastası olduğunu öğrenen Maide Hanım, Ayşe'nin Cihan ile tanışıklığını sorgular. Ayşe'ye sürpriz yapmak için habersizce evine giden Cihan ise gördüğü manzara ile şoka girer çünkü evde Ayşe'den başka hiç ummadığı biri daha vardır.

Burhan'ın intikam yemini

Deniz, yıllar sonra kavuştuğu babası Burhan'a Rahmi Bey'in yaptıklarını anlatır. Rahmi Bey'den intikam almak isteyen Burhan, onunla tanışıklık kurmanın bir yolunu bulur. Patronluğa iyice adapte olan Deniz, Cansu'nun artık kendisini sevmediğini düşünmekte ve kalbini taşlaştırmaktadır.
-
Mahide Hanım kafa karıştırıyor

Harun, Dilara'yı her şeyi geride bırakıp kendisiyle yeni bir hayat kurması için ikna etmeye çalışır. Dilara kesin kararını vermek zorundadır. Maide Hanım, Dilara'nın Harun'u oyaladığına emindir. Harun buna ihtimal vermezken, gördüğü bir fotoğraf ile herkes için her şey değişir.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler