MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Paramparça 83. Bölüm Fragmanı

Star TV ekranlarının fenomen dizileri arasında yerini alan Paramparça dün akşam ekrana gelen son bölüm ile seyircileri ekrana kilitledi. Paramparça ekrana gelen heyecan dozu yüksek son bölüm ardından 83. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Paramparça 83. yeni bölüm fragmanında Harun ve Cihan arasında yaşanan rekabet hız kesmeden sürüyor.

Başrollerini Erkan Petekkaya, Ebru Özkan Saban, Barış Falay, Sinem Öztürk ve Mine Tugay'ın paylaştıkları Paramparça bu hafta bomba gibi bir bölümle ekrana geldi. Etkileyici öyküsü, usta oyuncu kadrosuyla Paramparça dizisi 82. bölümünde Alaz'ın kaçırıldığını Dilara'dan öğrenen Harun, beyninden vurulmuşa dönünce ortalık karıştı.

-SARP AKKAYA PARAMPARÇA'DA


Yönetmen koltuğunda Altan Dönmez'in oturduğu, senaryosu Yıldız Tunç'un kaleme aldığı 'Paramparça'nın yeni bölümüne, ünlü oyuncu Sarp Akkaya da 'Balkan mafyası Damir' karakteri ile tüm taşları yerinden oynatmaya geliyor… Paramparça 82. bölümü ile 28 Kasım 2016 Pazartesi akşamı saat 20:00'da Star'daydı.
-PARAMPARÇA 82. BÖLÜM ÖZETİ

-
Paramparça dizisinde bu hafta, Alaz'ın kaçırıldığını Dilara'dan öğrenen Harun, beyninden vurulmuşa döner. Oğluna sağ salim kavuşabilmek için tek seçeneği vardır: Dubrovnik'e gidip Damir ile buluşmak ve onun isteklerine boyun eğmek… Artık Alaz kadar Harun'un hayatı da tehlikededir.
-MAİDE'NİN HAZİN SONU


Cihan da Alaz'ı bulabilmek için tüm imkanlarını seferber eder. Mithat'tan yardım isteyen Cihan, verilen adrese baskın yapar ve büyük bir çatışma yaşanır. Cihan, Mithat'ın gerçek kimliğini deşifre etmeye de çok yaklaşmıştır. Maide Hanım'ın hiç sönmeyen intikam ateşi ise bu kez kendisini yakar…
-ASUMAN'IN BÜYÜK KOZU


Yıllar sonra ortaya çıkan Ekrem Bey farkında olmadan, Asuman'a Dilara hakkında çok büyük ve önemli bir koz verir. Dilara ise yıllardır sakladığı bambaşka bir sırrının ortaya çıkmış olmasından dolayı zaten çok zor durumdadır.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler