MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Poyraz Karayel 56. Bölüm Fragmanı

Poyraz Karayel 56. bölümüyle 04 Mayıs Çarşamba akşamı Kanal D ekranlarında...

Kanal D ekranlarında ilgiyle takip edilen Poyraz Karayel dizisi, macera dolu yeni bölümü ile Çarşamba akşamı kaldığı yerden devam edecek. Merakla beklenen Poyraz Karayel 56. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Dizideki yaşanan sürpriz gelişmeler gündeme bomba gibi düşecek. Peki Poyraz ve Ayşegül arasındaki iletişim hangi yöne gidiyor? İşte Poyraz Karayel 56. yeni bölüm fragmanı ve ayrıntılar haberimizde...

Aşkın ve nefretin, dostluğun ve düşmanlığın, iyiliğin ve kötülüğün en uçlarda yaşandığı Poyraz Karayel'in merakla beklenen yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Dizide sürpriz gelişmeler yaşanırken, "Sevdiğin için sevdiğinden vazgeçiyorsan, gerçekten seviyorsundur..." sözü ise tüm dikkatleri üzerine çekecek.

Başrollerini, İlker Kaleli (Poyraz Karayel), Burçin Terzioğlu (Ayşegül), Musa Uzunlar (Bahri Umman) 'ın paylaştığı, Engin Benli (Zafer), Murat Daltaban (Mümtaz),Mustafa Alabora (Ünsal),Müge Akyamaç (Canan),Ali İl (Sadreddin),Celil Nalçakan (Zülfikar), Kanbolat Görkem Arslan (Sefer),Cem Cücenoğlu (Taşkafa),Emel Çölgeçen(Sema),Ece Özdikici (Songül),Ataberk Mutlu (Sinan), Enis Yıldız (Av.Necdet),Gülçin Hatıhan (Ümran),İsmail Düvenci (Cevher),Emirhan Akbaba (İsa)'nın eşlik ettikleri, yapımcılığını Limon Film'in üstlendiği, senaryosunu Ethem Özışık'ın kaleme aldığı ve yönetmenliğini Çağrı Lostuvalı'nın üstlendiği Poyraz Karayel, 56. Bölüm 4 Mayıs Çarşamba akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!

POYRAZ KARAYEL'DE GEÇTİĞİMİZ HAFTA NELER OLDU?

Poyraz Karayel 55. son bölümünde, Neşet'in sinsi planları ortalığı karıştırdı. Poyraz Sadreddin'i vurulmaktan son anda kurtarır. Ama Sadreddin Neşet'in planı sonucu tam tersine onu vurdurmaya kalkanın Poyraz olduğunu sanır. Poyraz artık birilerinin onlarla çok fena oynadığını fark etmiştir.

Bu arada Poyraz Ayşegül'ün hastaneden kaçmasına yardım edenin Neşet olduğunu öğrenir. Ayşegül'ün yerini bulur ama Ayşegül'ün karşısına çıkmaya cesareti yoktur. Ayşegül ise içten içe Poyraz'ın onu bulmasını beklemektedir. Poyraz Ayşegül'ün karşısına nihayet çıktığında ise söyledikleri Ayşegül'ün hiç beklemediği şeyler olacaktır...

Poyraz Karayel'in konusu şöyle; Poyraz, dibi görmüş bir adam. Hayatta sevdiği, değer verdiği her şeyi ailesini, mesleğini, karısını ve oğlunu kaybetmiş. Bütün bu dertlerle dalga geçerek ayakta kalmış. Canından çok sevdiği oğlunu, kayınpederi Ünsal'dan almak için çaresizlik içinde düşünürken, oğlunu almak için eski amiri Mümtaz, ona bir teklif yapar. Bahri Umman adlı bir mafya babasının yanına girecek ve ona bilgi sağlayacaktır. Çaresiz kalan Poyraz, bu teklifi kabul etmek zorunda kalır. Bu arada Ayşegül diye bir kızla tanışmıştır. Poyraz, kendi başını belaya sokma konusunda uzman olduğundan, Ayşegül'ü de her belanın içine katmayı başarır. İkili, ilk andan itibaren birbirlerinden hoşlanmışlardır. Ne var ki bu iki yaralı, yorgun ve yalnız insan için aşk imkansız gibi görünmektedir. Çünkü Ayşegül, Poyraz'ın patronu Bahri Umman'ın kızıdır ve üstelik Poyraz bu gerçeği Ayşegül'den saklamak zorundadır. Bütün aşkların imkansız, bütün dostlukların zorlu, bütün düşmanlıkların acımasız yaşandığı Poyraz Karayel, sıradışı karakterleri, kara mizahı ve hareketli kurgusuyla, izleyicilerini Kanal D ekranlarına bağlayacak.


Vitrin


En Çok Aranan Haberler