MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Poyraz Karayel 60. Bölüm Fragmanı

Kanal D'nin en çok izlenen dizilerinden biri olan Poyraz Karayel dizisi Çarşamba akşamlarının vazgeçilmezi olmayı sürdürüyor.Sevilen dizi Poyraz Karayel'in 60. yeni fragmanı yayınlandı. İşte dizinin 60. yeni bölüm fragmanı ve detayları...

Ekranlarının fenomen dizisi Poyraz Karayel'in başrollerinde İlker Kaleli ve Burçin Terzioğlu gibi isimler yer alıyor. 60. bölüm fragmanı yayınlanan Poyraz Karayel'in yapımcılığını Limon Film üstenmektedir. Yönetmen koltuğunda ise Çağrı Lostuvalı oturuyor. Poyraz Karayel her Çarşamba akşamı saat 20:00'de Kanal D ekranlarında izleyiciyi ekrana kilitliyor.

POYRAZ KARAYEL DİZİSİNİN SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Poyraz, Neşet',in bütün kirli oyunlarını Neşet'e yaptığı plan sonda ortaya çıkarır.

Poyraz'ın en büyük amacı Neşet'in gerçek yüzünü Ayşegül'e göstermektir.Ayşegül ise İhsan'ın kendisini takip ettiğini anlar. İhsan onlardan kaçmaya çalışır fakat yakayı ele verir,hapse gönderilir. İhsan yine de rahat durmaz. Ayşegül'ün savcıyla işbirliği içinde olduğunu Neşet' haber vermek ister.

Poyraz, Ayşegül'ü Neşet konusunda ikna etmeye çalışsa da Ayşegül'ün ikna olmaya niyeti yoktur. Bu da Poyraz'ı çılgına çevirir. Ayşegül istemese de Neşet'e yakın davranmayı sürdürür. Ama bu sefer baltayı taşa vurur. Aldığı bilgiyle kilit isim Aysen Berk'i bulmak için bir maceraya atılırlar. Ayşegül'ün ona davranışlarından iyice gaza gelen Neşet'in ise Ayşegül'e bir sürprizi vardır. Fakat bu sürpriz hem Neşet hem Ayşegül için çok başka sürprizleri beraberinde getirecektir.

POYRAZ KARAYEL KÜNYE

Yapım: Limon Film

Yapımcı: Hayri Aslan

Yönetmen : Çağrı Lostuvalı

Senaryo: Ethem Özışık

Sanat Yönetmeni: Serkan Özer

Oyuncular:

İlker Kaleli (Poyraz Karayel)

Burçin Terzioğlu (Ayşegül)

Musa Uzunlar (Bahri Umman)

Macit Koper(Adil Topal)

İdil Fırat (Despina Petridis)

Öykü Çelik (Dafne),

Ali İl (Sadreddin)-

Celil Nalçakan (Zülfikar)-

Kanbolat Görkem (Sefer)-

Emel Çölgeçen (Sema)

Hare Sürel (Meltem)-

Ece Özdikici (Songül)

Cem Cücenoğlu (Taşkafa)

Ataberk Mutlu (Sinan)-

İsmail Düvenci (Cevher)-

Emirhan Akbaba (İsa), Gülçin Hatıhan (Ümran)

Vitrin


En Çok Aranan Haberler