MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Poyraz Karayel 62. Bölüm Fragmanı (Sezon Finali)

Kanal D ekranlarında beğeniyle takip edilen Poyraz Karayel dizisinin 62. bölüm sezon finali fragmanı yayınlandı. Sevilen dizi yine izleyicileri ekranan kilitleyecek. Heyecanın bir an bile olsun bitmediği Poyraz Karayel'in son bölümünde Neşet Ayşegül'ü kaçırdı. İşte diziyle 62. bölüm sezon finali fragmanı ve son gelişmeler haberimizde..

Ekranların sevilen dizisi Poyraz Karayel'in başrollerini İlker Kaleli ve Burçin Terzioğlu paylaşıyor. Poyraz Kareyel 62. bölüm sezon finali fragmanı izleyiciyle buluştu. Bomba gibi sahneleriyle gündemden hiç düşmeyen Poyraz Karayel sezon finalinde neler yaşanacak? Poyraz Karayel'in yapımcılığını Limon Film üstlendiği, yönetmen koltuğunda ise Çağrı Lostuvalı oturuyor. Poyraz Karayel her Çarşamba akşamı saat 20:00'de Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşuyor...

POYRAZ KARAYEL DİZİSİNİN SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Neşet Ayşegül'ü kaçırır. Hem Poyraz hem Ayşegül'ün ailesi çılgına döndü.Neşet Poyraz'a bir öneri de bulunur. Aysen Berk'in defterinden aldığı kağıtları vermesi karşılığında Ayşegül'ü vereceğini ifade eder. Ancak Ayşegül'ün Neşet'in elinden kaçmasıyla bu anlaşma gerçekleşmez. Ama Neşet kısa bir sürede Ayşegül'ü ele geçirir.Bu kovalamaca esnasında Poyraz polislere yakalanır. Artık parmaklıklar ardındadır. Bahri ise kızı için elinden geleni yapar ve savcıya bir plan sunar. Neşet Rus arkadaşlarının desteğiyle Ayşegül'le beraber Rus Büyükelçilik Konutu'na saklanır. Ayşegül'ü oradan almak artık iyice zorlaşır... Ama Poyraz'ın pes etmeye hiç de niyeti yoktur...!

Oyuncular:

İlker Kaleli (Poyraz Karayel)

Burçin Terzioğlu (Ayşegül)

Musa Uzunlar (Bahri Umman)

İdil Fırat (Despina Petridis)

Ali İl (Sadreddin)

Celil Nalçakan (Zülfikar)

Emel Çölgeçen (Sema)

Hare Sürel (Meltem)

Ece Özdikici (Songül)

Cem Cücenoğlu (Taşkafa)

Ataberk Mutlu (Sinan)

İsmail Düvenci (Cevher)

Emirhan Akbaba (İsa)

Gülçin Hatıhan (Ümran)

-
MUSA UZUN KİMDİR?

22 Nisan 1959'da Antalya'da doğdu. Aslen Niğde/Kemerhisarlı oyuncu Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü'nden 1985 yılında mezun oldu ve Devlet Tiyatroları'da görev aldı.

Bursa, Ankara ve İstanbul Devlet Tiyatroları'nda oyuncu ve yönetmen olarak görev yaptı. Devlet Tiyatroları'ndaki yönetim görevlerinin yanı sıra Devlet Tiyatroları spor Kulübü'nde ve Devlet Opera ve Balesi Çalışanları Vakfı TOBAV'da da yöneticilik yaptı.Devlet tiyatrolarında Bursa, Adana, Diyarbakır, Trabzon, Ankara ve İstanbul'da oyunlar yönetti. Bunun dışında İzmit Şehir Tiyatrosu, Bakırköy Belediye Tiyatroları, Eskişehir Tiyatro Anadolu, Yeditepe Oyuncuları, Abdullah Şahin/Nokta Tiyatrosu, Tiyatro Ti, Ankara Maliye Tiyatrosu, Tiyatro Adam gibi topluluklarda ve Makedonya Üsküp Halklar Tiyatrosu ile Bulgaristan Rusçuk Devlet Tiyatrosu'da yönetmenlik yaptı. Özel ve ödenekli tiyatrolarda birçok oyunda sahneye çıktı.Hüzün Mahallesi Otobüsü ve Kaplumbağanın Ninnisi isimli iki oyun yazdı. Bunlardan ilki yayımlandı ve Devlet Tiyatroları'nda sahnelendi.Uludağ Üniversitesi Eğitim Fakültesi, Eskişehir Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü, Mimar Sinan Üniversitesi Sahne ve Görüntü Sanatları Ana Sanat Dalı ve Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü'nde eğitmenlik yaptı. Halen Haliç Üniversitesi ve Yeditepe Üniversitesi'nde eğitmen olarak çalışmaktadır. Ayrıca sinema, televizyon ve dublaj çalışmaları da yapmaktadır. TOBAV İstanbul Şube Başkanı'dır. Birçok dizi ve filmde de oynamıştır.Kurtlar Vadisi Pusu'da İskender Büyük karakterini canlandırmakta olan oyuncu dizinin sezon finalinde diziden ayrılmıştır.

Kurtlar Vadisi Gladio sinema filminde darbeye teşebbüsten yargılanan ve Gladio ile yüzleşen İskender Büyük rolündedir. Şubat dizisinde de rol aldı. Kurtlar Vadisi Pusu dizisindeki İskender Büyük karakeriyle büyük hayran kitlesi toplamış, rol ile özdeşleştirilmiştir. 2015'ten itibaren ise, devam etmekte olan Poyraz Karayel dizisinde Bahri Umman rolüyle başrolde oynamaktadır.

Keşfet


En Çok Aranan Haberler