MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Rengarenk 5. Bölüm Fragmanı

Başrollerini Selin Şekerci ve Kaan Taşaner'in üstlendiği ATV ekranlarının renkli dizisi Rengarenk dün akşam 4.bölümüyle ekranlara geldi. Bir türlü aşklarını birbirlerine itiraf edemeyen Can ve Renk'i neler bekliyor? Can artık Renk'le bir hayat kurmak istiyor. Peki Renk'in Can'a cevabı ne olacak? İşte Rengarenk'te dün akşam yaşananlar ve yeni bölüm fragmanı...

RENGARENK'TE DÜN AKŞAM NELER OLDU?

Ege, Yiğit'in gizli aşkının peşine düşer ama bir yandan da kendini Neşe'ye kaptırmak üzeredir. Bu arada Can'ın eski karısının ona yaşattığı maddi zorluklar devam ederken Can'ın ailesi de bir çözüm arayışı içine girer. Ama asıl sorun Can'ın evinden ayrılan Renk'in ona geri dönüp dönmeyeceğidir.

Renk, otele döndüğünde karşısında Aras'ı bulur. Aras, Renk'i tekrar ilişkiye başlamaya ikna etmeye çalışır. Can'ın kız kardeşi Derin, şarkıcı ve oyuncu olan Pars' a olan ilgisini ailesine açıklar. Pars ve Sedef arasında alevlenen rekabetin altında ise başka bir şey yatmaktadır.

Can eski karısından kalan hacizden kurtulmak için Mutlu Çocuk Köyü projesini gerçekleştireceği araziyi satmaya karar verir. Bunu öğrenen Renk, Yiğit ve Ege duruma engel olmak için iş birliği yaparlar. Renk, Can'ın eski karısının yaptıkları hakkında bir şeyler öğrendikçe projeye ortak olmak için daha da çaba sarf eder. Diğer yanda Aras'ın Renk'i aldattığı kadın ortaya çıkarken, Aras'la işbirliği halindeki Saadet ise bir yıkım yaşamak üzeredir.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler