MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Rengarenk Tanıtım Fragmanı

Yaz aylarının en çok merak edilen yapımlarından birisi olan Rengarenk dizisinin ilk tanıtım fragmanı ekranlara geldi. Atv'nin yeni dizisi Rengarenk'in ilk tanıtım fragmanı izleyiciyle buluştu.

-
Oyuncu kadrosunda Selin Şekerci, Kaan Taşaner, Cem Belevi, Ümit İbrahim Kantarcılar, İbrahim Kendirci, Sertan Erkaçan, Merve Oflaz ve İnci Türkay gibi yetenekli isimlerin yer aldığı ve NTC Medya imzalı dizinin kısa süre içerisinde ekrana geleceği açıklandı.

Kerem Çakıroğlu'nun yönetmenliğini yaptığı dizi şimdiden merak ediliyor. Can ve Renk arasında yaşanılacak romantik komedi tarzındaki olaylar zinciri seyircilerin büyük beğenisini alacağa benziyor. Sosyal medyada haftalardır dündemden düşmeyen Selin Şekerci, geçtiğimiz aylarda Acı Aşk dizisinin final yapması sonrasında yaz projeleri için görüşmeler yapmış ve son olarak Rengarenk dizisinde karar vermişti
Dizi çok yakında Atv ekranlarında yayınlanacak.

Rengarenk Dizisi Oyuncuları

Selin Şekerci(Renk)

1989 yılında İzmir'de dünyaya eldi.İlk oyunculuk tecrübesini 2007 yılında Kavak Yelleri dizisinde başladı. Daha sonra Melekler Korusun dizisinde rol aldığı Özgür karakteri ile seyirciden tam not aldı.

Kaçak Gelinler dizisinde Şebnem Gürsoy karakteri ile artık başarısını kanıtlayan Selin Şekerci son olarak Show Tv'de ekranlara gelen Acı Aşk dizisinde başrol oynasa da dizinin ömrü kısa sürdü. Şu anda Kaan Taşener ile sevgilidir.

Renk dünyaca ünlü sinema oyuncudur.

Kaan Taşaner(Can)

1979 yılında doğan yakışıklı oyuncu, Konya Selçuk Üniversitesi Tiyatro bölümü mezunudur

Samanyolu'nda yayınlanan Beşinci Boyut dizisi ile televizyon dünyasına yer almaya başlayan Kaan Taşener daha sonra Kuzey Güney, Fatmagülün Suçu Ne ve Diriliş Ertuğrul gibi yapımlarda da yer almıştır.

Can yakışıklı bir veterinerdir.

Cem Belevi

En son İnadına Aşk dizisinde yer almıştır. Şarkıcı kimliği ile de tanınmaktadır.

**Serenay AKTAŞ:

**

Konuk oyuncu olarak ilk iki bölümde yer alacak. Biz onu Survivor yarışmasından tanıyoruz.

**Merve OFLAZ

**

Son olarak Eve Dönüş ve Kertenkele dizilerinde yer almıştır.

Ümit KANTARCILAR

Yakışıklı oyuncu Pis Yedili, Şehrin Melekleri gibi dizilerde oynadı.

Açelya Devrim Yılhan(Sedef)

Deniz Yıldızı ve Leyla Mecnun dizilerinde oynadı.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler