MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Şahane Damat 2. Bölüm Fragmanı

Star Tv'nin çiçeği burnunda dizisi Şahane Damat ekranlara bomba gibi bir giriş yaparak izleyicileri kahkahaya boğdu. Merakla beklenen Şahane Damat dizisinin 2. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

Star Tv'nin iddialı yapımları arasında yer alan Şahane Damat yaza bomba gibi bir giriş yaptı. Yayınlanan ilk bölümü ile kahkaha tufanı estiren Şahane Damat'ın 2. bölüm fragmanı da yayınlandı.

Yönetmen koltuğunda usta yönetmen Raşit Çelikezer'in oturduğu yapımın oldukça kalabalık ve iddialı da bir oyuncu kadrosu yer almaktadır. Başrollerinde genç ve yetenekli oyuncular Burcu Özberk ve Ali Ersan Duru'nun rol aldığı dizide, usta isimlerden Nükhet Duru ve Erhan Yazıcıoğlu da rol alıyor. Hande Kaptan, Mesut Yılmaz, Murat Carim, Selin Uçer, Binnur Şerbetçioğlu, Köksal Engür, Leyla Göksun ve Selim Gürata' da yer alan isimlerden.

BURCU ÖZBERK KİMDİR?

Türk dizi ve tiyatro oyuncusu olan Burcu Özberk, 1989 yılında Eskişehir'de dünyaya geldi.

Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarı tiyatro bölümü mezunu olan Özberk, İlk ekran tecrübesini Muhteşem Yüzyıl dizisinde yaşamıştır, bu dizide rol aldığı Huricihan Sultan performansıyla büyük bir beğeni topladı.
Güneşin Kızları dizisinde ki Nazlı Yılmaz rolü hayatının dönüm noktası olmuştur. Erdal Beşikçioğlu'nun Tatbikat Sahnesi'nde Marquis de Sade Quills ve Woyzeck Masalı oyunlarda rol almıştır.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler