MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Şahane Damat 8. Bölüm Final Fragmanı

Star TV ekranlarının yeni dizisi Şahane Damat'tan sevenlerini üzen bir haber geldi. Salı akşamları yayınlanan Şahane Damat 23 Ağustos Salı günü 8.bölümüyle ekran macerasına son veriyor. Peki final bölümünde neler yaşanacak? İşte 8.bölüm fragmanı ve fazlası...

Melike seçim yapmak zorundadır; ya Mehmet'i yani kendi mutluluğunu seçecektir ya da İlknur'a boyun eğip Mehmet'ten ayrılarak Mehmet'in hayallerini ve hastaneyi kurtaracaktır. Sırat köprüsündeki Melike'nin tercihi hangisi olacaktır? Acaba İlknur verdiği savaşı kazanacak mıdır?

Peki, ya Mehmet? Tam da Melike'ye aşkını ilan etmiş ve hayatında ilk kez zincirlerinden kurtulmuşken, onun tüm bu yaşananlar karşısındaki davranışları nasıl olacaktır?

Öte yanda ise Tahsin ve Cennet ikilisinin durumu iyice karışmış durumdadır. Cennet engel tanımaz bir tavırla koşar adım Tahsin'e doğru ilerlerken, Tahsin neden ondan kaçmaktadır? Nereye kadar Cennet'e karşı koyacaktır?

Her iki çifti de nasıl bir gelecek beklemektedir? Mehmet - Melike - Tahsin - Cennet dörtlüsü mutluluğa yelken mi açacaktır? Yoksa, herkes için aşk; kaçırdıkları koca bir tren ve kanayan bir yara olarak mı kalacaktır?
ŞAHANE DAMAT SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Melike'nin yaşadıklarının ağırlığına daha fazla katlanamayarak patlaması ve "Şahane Damat" yalanının açığa çıkması herkes için büyük bir şok olur. Kazibe de anında kararını vermiştir; artık o ve ailesi için bir an önce Afyon'a gitmekten başka seçenek yoktur!

Cennet sırf köye dönmemek adına Tahsin'in karşısına şok edici bir teklifle çıkar. Melike ise tüm süngülerini önceki gece o nişan sırasında düşürmüştür, kaderini razıdır. Peki, Mehmet bu gidişe sessiz mi kalacaktır? Melike'yi bir daha görmemeyi göze mi alacaktır? Mehmet'in, İlknur ve Melike arasında yapacağı seçim bu sefer hangi tarafa yönelik olacaktır? Her şey bir yana, İlknur'un tüm bu yaşananlar karşısında atacağı son kurşun nedir? Ve kimi yaralayacaktır!

Keşfet


En Çok Aranan Haberler