MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Seksenler 196. Bölüm Fragmanı

TRT 1 ekranlarının uzun soluklu dizisi Seksenler yeni sezonda da tüm hızıyla devam ediyor.

Seksenler dizisi yeni sezon ilk bölümü Cumartesi akşamı ekranlara geldi. Sevilen dizinin 196. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Ergun Plak'ın ortadan kaybolmasıyla dizinin yeni heyecanlar arayışı gözlemlendi. Seksenler 196. yeni bölümüyle 8 Ekim Cumartesi günü saat 20:00'da Trt 1 ekranlarında seyirciyle buluşacak.

12 Eylül darbesinin üzerinden 6 yıl geçmesine rağmen etkileri kendini hissettirmeye devam etmekteydi.Normale dönen yaşamın izleri ülkesini seven fakat cezaevlerinde veya kaçak yurt dışında yaşayan insanlarla doluydu. Ülkeye geri dönüşler başlamış ve bizim evdeki dönüşler ayrı yöne idi. Baba evine dönen Nazlı, Ergun'dan ayrılmıştı. Haber alınamayan Ergun'un adı geçtiğinde Nazlı sesini çıkarmıyordu. Nazlı'nın mutsuz halleri Fehmi'yle Rukiye'yi telaş içine sokmuştu.

Askerden dönen Çağatay'ın evlenmesi için tün engeller ortadan kalkmıştı. Çağatay için adaylar ve favoriler Rukiye'nin elinden geçmişti bile. Diğer taraftan Nurten için başlayan telaşta hayırlı bir kısmet kapıyı çalmıştı. Nurten'in yıllardır aradığı mutluluk Seyfi'nin izdivaç edilmesinden sonra son bulacaktır.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler