MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Seksenler 198. Bölüm Fragmanı

Seksenler dizisinin 198. yeni bölüm fragmanı ekranlara geldi.Sevilen dizi Seksenler yeni bölümünde de ikinci kanal yayınının yankıları hala devam ediyor. Yeni model anten icatları keyifli sahnelere neden oluyor. İşte merak edilen soruların cevapları ve Seksenler 198. yeni bölüm fragmanı...

Seksenler 197. bölüm ile TRT 1 ekranlarında kahkaha tufanına sebep oldu. Seksenler son bölümde antenler hazırlanır, yüksek yerlerde yayının daha net olduğunu duyanlar Çamlıca'ya bile taşınmayı düşünür. TRT 2 mahalleli tarafından coşkuyla karşılanır, ilk yayının nasıl olacağı merak konusudur.

Antenler hazırlanır, yüksek yerlerde yayının daha net olduğunu duyanlar Çamlıca'ya bile taşınmayı düşünür. TRT 2 mahalleli tarafından coşkuyla karşılanır, ilk yayının nasıl olacağı merak konusudur.

Taze evliler Nurten ve Seyfi'nin yeni bir problemi vardır. Seyfi yıllardır baktığı papağanını Nurten'in evine getirir. Nurten'in kuşlara alerjisi olunca, Seyfi papağınını Rukiye ve Fehmi'lere vermek ister. Rukiye, papağanı Fehmi'den gizli eve alır. Fehmi, evde papağını görünce ne yapacaktır?

Pastacı Sami'nin kardeşi, memleketteki arsalarını satmak istemekte ama Sami'yi ikna edememektedir. Devreye emlakçı Suat girer. Suat öyle bir plan yapar ki, birbirinden komik anlar yaşanır.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler