MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Seksenler 199. Bölüm Fragmanı

TRT 1 ekranlarının sevilen dönem dizisi Seksenler 199. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

Seksenler dizisi Cumartesi akşamı ekranlara gelen son bölüm ile kahkaha tufanı yarattı. İlgi ile takip edilen Seksenler'de TRT 2'nin heyecanlı yankıları son bölümde de devam etti.

Seksenler 198. yeni bölüm ile Cumartesi akşamı seyirciyi ekrana bağladı. Sevilen dizinin yeni bölümünde TRT 2 konusu keyifli sahnelere neden oldu.
-SEKSENLER 198. YENİ BÖLÜM ÖZETİ

-
Kahveci Mesut bir sabah kahvehanesini açmaya geldiğinde, yerde hareketsiz şekilde yatan birini görür. Mahalleli, yerde yüzüstü yatan adamın ölü olduğunu sanınca ortalık karışır. Çınaraltı Kahvehanesi'nde cinayet şüphesi herkesi çok korkutur. Yerde yatan adamın kim olduğu ve olayın gerçek yüzü merak konusudur.

Diğrt taraftan mahalleli TRT 2'yi seyredebilmek için adeta kendi arasında büyük bir yarışa girer. Seyfi, Nurten mahalledeki kadınlara hava atabilsin, 2.kanalı izleyen mahalledeki ilk kadın olabilsin diye müthiş bir çaba içine girer. Seyfi'nin papağını önce Fehmi'lerin, sonra Kahveci Mesut başına bela olsa da, papağan hiç ummadıkları bir konuda işlerine yarayınca birbirinden komik anlar yaşanır.

Mahalleye Kars'tan Taci adında bir peynirci gelir. Kars'tan getirdiği yöresel ve organik ürünlerini kendi satış yöntemleriyle mahalleliyle buluşturan Taci, birden mahallelinin ilgi odağı olur.

Antenler hazırlanır, yüksek yerlerde yayının daha net olduğunu duyanlar Çamlıca'ya bile taşınmayı düşünür. TRT 2 mahalleli tarafından coşkuyla karşılanır, ilk yayının nasıl olacağı merak konusudur.

Taze evliler Nurten ve Seyfi'nin yeni bir problemi vardır. Seyfi yıllardır baktığı papağanını Nurten'in evine getirir. Nurten'in kuşlara alerjisi olunca, Seyfi papağınını Rukiye ve Fehmi'lere vermek ister. Rukiye, papağanı Fehmi'den gizli eve alır. Fehmi, evde papağını görünce ne yapacaktır?

Pastacı Sami'nin kardeşi, memleketteki arsalarını satmak istemekte ama Sami'yi ikna edememektedir. Devreye emlakçı Suat girer. Suat öyle bir plan yapar ki, birbirinden komik anlara sahne olur.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler