MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sevda Kuşun Kanadında 14.Bölüm Fragmanı

TRT 1'in popüler dönem dizisi Sevda Kuşun Kanadında 14. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Diziye yeni dahil olan sanatçı Mustafa Yıldızdoğan da yeni bölüm fragmanında ortaya çıktı. Yıldızdoğan dizide MHP'nin kurucusu Alpaslan Türkeş'e hayat verecek. İşte Sevda Kuşun Kanadında yeni bölüm fragmanı...

SEVDA KUŞUN KANADINDA SON BÖLÜM NELER OLDU?

Babasının intikamını almak için Zafer'in peşine düşen Arif, tehlikeli bir mücadelenin içerisine düşer. Sevdiği adam ve babası arasında kalan Tümay ise büyük bir ikilem içerisindedir. Babasının bir katil olduğu fikri onu kahretmektedir. Babasının Arif'le ilgili yaptığı konuşmalara şahit olan Tümay, duydukları karşısında yıkılsa da kötü olayların önüne geçmeye karar verir. Arif'in planlarından haberdar olan Zafer Erbay ise karşı hamleye hazırlık yapmaktadır. Can dostu Ömer ile birlikte harekete geçen Arif, Zafer'in kurduğu pusuya düşer. Peki Arif ve Ömer bu tuzaktan kurtulabilecek mi?

Öte yandan Zafer'i yetiştiren Amiral de yeni bir darbe planı yapmaktadır. Bu darbenin 27 Mayısın devamı olacağını öğrenen Zafer, Mayısın devamı olacağından bahseder. Zafer aldığı haberden memnundur. Bu darbe ile hem solcuları hem de Arif'i ortadan amaçlayan Zafer, bu kirli iş için ise Arif'in canından çok sevdiği birini seçer.

Keşfet


En Çok Aranan Haberler