MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sevda Kuşun Kanadında 6. Bölüm Fragmanı

TRT 1 ekranlarının ilgiyle takip edilen Sevda Kuşun Kanadında dizisi 6. yeni bölümü ile izleyiciyle buluşacak. Sevilen dizi Cuma akşamı 6. yeni bölümü ile ekranlara gelecek. Peki dizinin yeni bölümünde neler yaşanacak? İşte yeni bölüm faragmanı ve ayrıntıları...

Sevda Kuşun Kanadında dizisi 6. bölüm fragmanıyla gümbür gümbür geliyor. 6. bölümden sonra sezon finali vermeye karar verilen dizide seyircileri heyecanla bekledikleri bir sezon bekliyor olacak. Yeni bölüm fragmanında ortalık toz duman oldu.

SEVDA KUŞUN KANADINDA DİZİSİNİN SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Başrollerini Murat Ünalmış, Deniz Baysal, Ufuk Bayraktar, Müge Boz, İlker Kızmaz ve Yavuz Bingöl'ün yer aldığı TRT 1'in yeni dönem dizisi 'Sevda Kuşun Kanadında', 27 Mayıs Cuma akşamı seyircileri hüzne boğan bir bölümle ekranlara geldi.Türkiye'de hemen her ailenin bir acısının olduğu, yakın tarihimizin çok önemli bir dönemini ekranlara taşıyan 'Sevda Kuşun Kanadında'nın 5. bölümünde şunlar yaşandı.

Arif, MTTB'ye yerleştirilen silahları son anda fark eder. Bu silahların boş bir araziye gömülürken fotoğrafları çekilir. İbrahim Başkan ve arkadaşları ise silah baskınının şoku içindeyken,İstihbarat Başkanı Bekir ve Zafer Komutan da durumun şaşkınlığını yaşarlar. Zafer tarafından eleştirilen Bekir'e David tarafından sıradışı bir öneri gelir.

Arif silah meselesine çözüm bulduktan sonra Tümay'ı merak eder ve evine gider. Bu esnada Esma, Nesteren tarafından Zafer'in evinden dışarı atılmış ve Tümay'ı görmesine izin verilmemişti. Kızını göremeden dönmek zorunda kalan Esma'yı teselli etmek ise Arif'e kalmıştır. Arif'in evine gelip annesiyle tanışması Tümay'ın mutlu etmiştir.

Ömer cephesinde ise işler karışır. Ömer, bir cinayete tanık olur ve bu durumu Arif ve Tümay ile paylaşır. Fakat Tümay'ın Ömer'e şüpheyle yaklaşır.

Tarık ise bir takım yasadışı dosyaları ortaya çıkarır, bu dosyalar birçok kişinin hayatını etkileyecektir. Tarık, Murat, Zafer, Arif, Ömer karşı karşıya gelir. Pek çok gizli gerçek ortalığa çıkmak üzeredir.

SEVDA KUŞUN KANADINDA OYUNCU KADROSU

Deniz Baysal - Tümay

Murat Ünalmış - Arif

Ufuk Bayraktar - Ömer

Müge Boz - Işık

İlker Kızmaz - Tarık

Yavuz Bingöl - Zafer

Tolga Ortancıl - Halit

Bahadır Yenişehirlioğlu - Hüsnü

Emel Dede - Leyla - Tarık'ın gazeteci sevgilisidir.

Kadir Tataş - Yıldırım

Keşfet


En Çok Aranan Haberler