MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Seviyor Sevmiyor 21. Bölüm Fragmanı

Seviyor Sevmiyor 21. bölüm fragmanı ekranlara geldi. Seviyor Sevmiyor yeni bölümde Yiğit'in evlenme teklifine Deniz ne cevap verecek?

Her bölümü beğeniyle takip edilen Seviyor Sevmiyor'un 21. bölüm fragmanı yayınlandı. Seviyor Sevmiyor yeni bölümde oynanan tüm oyunları öğrenen Yiğit her şeye rağmen Deniz'e evlilik teklifi ediyor. Deniz ise "Hayır" demiyor fakat "Evet" de diyemiyor. Tuna'ya olaydan bahseden Deniz, bakalım nasıl bir karar alacak.

Seviyor Sevmiyor 21. bölümü ile 4 Aralık Pazar akşamı ATV ekranlarında…
-EVİYOR SEVMİYOR SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

-
Yiğit İrem'in yolladığı CD'yi izler ve her şeyi öğrenir. Mahvolur. Yiğit, Deniz'le yüzleşip, bağırıp çağırıp nefretini kusmayacaktır. Önce İrem'le yüzleşir. Kendisine yolladığı CD'den kimsenin haberi olmayacaktır. Yiğit ertesi gün hiçbir şey olmamış gibi Deniz'in karşısına çıkar. Yiğit'in planı nedir? Ne yapmayı düşünmektedir? İntikam mı alacaktır yoksa vicdanına yenik düşüp aşık olduğu kadını affetmeyi mi seçecektir? İrem ve Deniz'in arası bozuktur. Tuna'dan ayrılan Deniz, İrem'e sığınır fakat Zuzu'lar artık eskisi gibi değildir, hiçbir şey artık eskisi gibi değildir. Tuna ise Deniz'le ayrılmanın Deniz'in mutlu olması için yegane seçenek olduğuna kendisini inandırmıştır. Fakat atladığı bir şey vardır… Tuna, Deniz'e duyduğu aşkı nasıl içine gömecektir?

Vitrin


En Çok Aranan Haberler